Дали јадете путер од кикирики?

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.538
Поени од реакции
4.378
Ааа ме настрвивте сега :vozbud: Иначе неам пробано ваков путер...

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
тенко лебче во тостер намачкано со путер од кикирики (ама crunchy) и мармалад од сливи... МММММММ :)

nameleess

N/a
Член од
9 јануари 2010
Мислења
299
Поени од реакции
25
зеам 2 тегли (помали се) од Веро свакад коа идам до скопје(нема во гв) и обично ги снемуа за 1-2 недели, еднаш пробав со кисело млеко и интересен вкус даваше

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Еј вакво чудо мора да пробам.По американскиве филмови се дават во ова.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.123
Поени од реакции
3.987
Ja ova go znam od Amerikanskite filmovi i celo vreme si mislev koj znae kolku e vkusno, ali koa go probav, neznam zaso ali ic ne mi se dopadna

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Има во Веро така?

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Секогаш ме копкало зошто е популарен овој peanut butter кај американциве, баш ќе прошетам по маркетиве да земам, импресии овде!:)

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Денеска на другарка и стигна пакет од Америка со 2 тегли путер од кикирики....уф уф уф мераци :) поготово кога врз путерот ќе ставите малку мармалад или џем :vozbud:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ова само на амерички филм го имам видено:tv: Жими мајка.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Невкусно ми е од овој путеров , еднаш пробав и ми дојде да :kajeikonatazabluenje: :nesum:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Абе, има путер од кикирики низ Веро/Тинекс?

Член од
6 јануари 2010
Мислења
248
Поени од реакции
54
ja ednaska probav od ovoj puter od kikiritki eden drugar mi vika ej jaka stvar e ova go machkas na leb kao eurokrem ali e bolji od eurokrem i ja prvo go pomirisav toa u teglata so bese neso kafeavo bese i mi doe da blujam ali ae sea da ne se naljuti ovoj si vikam u redu ne se umira valjda od ovoa pa aj namachkav edno parche leb so toa puter od kikiritki i probav eden zalak abe mi doe da se obesam neso gadno ko kikiritki zejtin i secer izmesano meleno nit blago nit soleno i mu vikam na ovoj so ti e na tebe be si gleal u americki filmoi za ovoj puter i demek super e a go gleam ja drugarov prai faci nekoi demek jako e i ukusno ali kogo ce lazhe on be znam po nedela dena on si prizna sam ednaska dvapati namachkal i teglata ostanala puna ne jal vise od toa pa me prasue da ne saka nekoj takov puter da mu ja dae teglata da ne se frla dzabe ja si vikam kaj ce ti baram ja brat ljudi so im se sviga takov puter samo lebot ce im odi dzabe koa ce namachkat od toa mu vikam bar zemi lazhica i vadi toa od teglata frlaj a teglata ce ti ostane bar ce ti nae za neso da ne ti muka poso si frlal para za niso

Kajgana Shop

На врв Bottom