зеам 2 тегли (помали се) од Веро свакад коа идам до скопје(нема во гв) и обично ги снемуа за 1-2 недели, еднаш пробав со кисело млеко и интересен вкус даваше
Денеска на другарка и стигна пакет од Америка со 2 тегли путер од кикирики....уф уф уф мераци поготово кога врз путерот ќе ставите малку мармалад или џем
ja ednaska probav od ovoj puter od kikiritki eden drugar mi vika ej jaka stvar e ova go machkas na leb kao eurokrem ali e bolji od eurokrem i ja prvo go pomirisav toa u teglata so bese neso kafeavo bese i mi doe da blujam ali ae sea da ne se naljuti ovoj si vikam u redu ne se umira valjda od ovoa pa aj namachkav edno parche leb so toa puter od kikiritki i probav eden zalak abe mi doe da se obesam neso gadno ko kikiritki zejtin i secer izmesano meleno nit blago nit soleno i mu vikam na ovoj so ti e na tebe be si gleal u americki filmoi za ovoj puter i demek super e a go gleam ja drugarov prai faci nekoi demek jako e i ukusno ali kogo ce lazhe on be znam po nedela dena on si prizna sam ednaska dvapati namachkal i teglata ostanala puna ne jal vise od toa pa me prasue da ne saka nekoj takov puter da mu ja dae teglata da ne se frla dzabe ja si vikam kaj ce ti baram ja brat ljudi so im se sviga takov puter samo lebot ce im odi dzabe koa ce namachkat od toa mu vikam bar zemi lazhica i vadi toa od teglata frlaj a teglata ce ti ostane bar ce ti nae za neso da ne ti muka poso si frlal para za niso
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.