Дали сте фотогенични?

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Ne sum nesto mnogu fotogenicna ama sepak znam da izlezam ubavo na sliki, posebno koga sum prorodna i ne se trudam nesto vestacko da prikazam :) Eve sega na poslednava slika za maturska nenormalno dobro sum ispadnala, moze najdobra slika ever mi e :) Inace obozavam da se fotografiram i da fotografiram vo razlicni ambienti, oklnosti pozi.... Imam oko za ubavo :) i kreativnost za nestata da izlezat ubavo :)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Убавите луѓе не се фотогенични ова вака ми имаат кажвано :) да не ве лажам, иначе јас некогаш сум ок некогаш излегвам катастрофа, пр. сликата за табло за матура ФАККК!!!

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ах, јас се заљубив во својата слика за табло. :wub:

Посакувам да бев таква и без „шминкање“ во Фотошоп :pos:

Cool

Untouchable
Член од
21 февруари 2006
Мислења
467
Поени од реакции
9
Не баш, зависи од кој агол ме сликаат :helou:

S

Sith_Lord

Гостин
Фотогеничен, апсолутно. Откако ќе ме сликаат си правам мала кладба со себе дали ќе испаднам како гремлин или штрумф (со вишок хормон за растење)

Sith

Член од
28 април 2007
Мислења
53
Поени од реакции
0
La Española напиша:
Ne sum nesto mnogu fotogenicna ama sepak znam da izlezam ubavo na sliki, posebno koga sum prorodna i ne se trudam nesto vestacko da prikazam :) Eve sega na poslednava slika za maturska nenormalno dobro sum ispadnala, moze najdobra slika ever mi e :) Inace obozavam da se fotografiram i da fotografiram vo razlicni ambienti, oklnosti pozi.... Imam oko za ubavo :) i kreativnost za nestata da izlezat ubavo :)
Tuka e problemot. Kaj mene prirodno i slika ne idat vo ista recenica :(

Chejo

Мрзата
Член од
9 февруари 2007
Мислења
320
Поени од реакции
1
Ама баш ич не сум фотогеничен. Не се сеќавам на последната слика кога сум испаднал добро.

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Najcesto ne sum fotogenicna,oobeno ako se slikam za dokumenti,togas ispagam-katastrofa!!!

Член од
5 април 2007
Мислења
252
Поени од реакции
4
Apsolutno,i mislam da se natprevaruvam na svetskoto prvensvo vo Nedolija 2009 za najfotogenicnost,siguren sum deka se vrakam so medal.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
мене кога ме сликаат се расипува апаратот

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Како може грдо дете да биде убаво на слика ??:raz:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Хм... Сакам да се сликам. Нема врска како ке излезам. Битно е дека сликата е еден спомен од некои времиња. Интересно е да гледаш стари слики.

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Точно е дека сликата е супер спомен , јас повеќе сакам да сликам од колку да се сликам . А иначе не сме непријатели со камерата.

Kajgana Shop

На врв Bottom