Дали сте фотогенични?

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
*n0t*0rd!nary* напиша:
И јас не сум баш фотогенична кога позирам, поубава сум во живо (не сум многу нарцисоидна):). А инаку многу ми е страв од сликање со обичен апарат (неможам да видам како сум излезена и да ја избришам сликата ако не сум убава) :pos:, а страв ми е и од сликањето за во алманах ...
:eek:ftopic:за алманахот ќе се сликам со мојот апарат,и која ќе ми се допадне таа ќе им ја дадам :kez:

зезам,мислам дека веќе пишав дека апаратите бегаат од мене,ако не отиде тој пост по ѓаволите.... како и да е,не знам шо ќе прам за тој алманахот и таблото,посебно шо цел град ќе те гледа и ќе коментира! не дека ми е гајле,али мразам да сум во центар пажња....

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Па може да се претпостави според сликава... Се шалам. Па и не сум фотогеничен, а и не сакам да се сликам. :)

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
пааа..... мислам дек сум.... на многу слики супер испаѓам ама има на некои ко некој дебил сум :kesa:

UFO

Член од
12 февруари 2007
Мислења
39
Поени од реакции
0
Ne me gledajte vo zivo. Na slika da me vidite
:shok::angel1:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Не сум фотогеничен,мразам да се сликам,бегам од апарати!

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
Sum fotogenicna :):) i obozavam da se slikam ! Obicno gledam vo aparatot normalnoooooo :):):) ili vo toj sto e do mene :)

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Ретко кога сакам да се сликам.Има ретки случаи кога излегувам добро на слика.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Ова е за сите. Сите излегувате добро на сликите, значи нема лоша слика т.е. СЕКОГАШ се фаќате за маните на таа слика а никогаш не ги погледнувате убавините. На слики сум испаѓал и со затворени очи или со отворена уста но има нешто во секоја слика што ми остава нешто во мене така да не ја тргам на страна сликата, ја оставам, и не дека сум нешто фотогеничен. И сакам да ме сликаат, но повеќе сакам да сликам:)

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
и сум и не сум фотогеничен, зависи од апаратот :), али мразам да се сликам

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Зависи.. На некои слики ептен си се свиѓам... Но на некои.. да не праам муабет.. И се ми се погодува да испаднам убаво ако се местам на пример на огледало и со телефонот у рака (обично така си се сликам)... Или да се сликам на телефон кај што му е напред камерата па да можам да се наместам.. Сеа зборам за телефон затоа што најмногу на телефон си се сликам.. Обожавам да се сликам... А дали испаѓам убаво? Пак ќе речам.. зависи..

Kajgana Shop

На врв Bottom