Дали сте срамежливи?

Vikuska

I know the pieces fit...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
879
Поени од реакции
7
ne. ni kako mala ni sega. ponekogas preteruvam so nesramezlivosta

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Поарно бех ноооооооого срамежлива, а саа скоро ич...Ного ретко ми е срам...И ного ми е убаво :):)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Pa, ne sum ic sramezliv, a nemam ni trema. Sega ne sakam da dobiete vpecatok deka sum nekoj frik koj se pravi vazen niz gradot, ova ona..

Bi sakal da bidam malku sramezliv, no.. sto da pravam :(. Bas mi se dopagaat po malku sramezlivi devojki, ne znam dali e taka oti mi e interesno da gi nateram da se druzat, da se zabavuvaat, ili pak oti mi e interesna nagradata ( tanc so nea na primer )...

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Никогаш не сум бил срамежлив а нема ни да бидам срамежлив!!!

spiner

SE25
Член од
29 јануари 2007
Мислења
51
Поени од реакции
1
Да,и тоа многу дури знам да се вцрвенам у образите ко патлиџан,и многу ми смета тоа,ми смета во комуникацијата со луѓе воопшто!!!Проблем.

M@We4kA

Loading . . .
Член од
26 јуни 2007
Мислења
559
Поени од реакции
5
Ако некој човек е повлечен, срамежлив..нема да успее премногу во животот.

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
Вака ни викаше еден мој омилен професор: -Кога ќе се најдете во ситуација на срам само кажете си дека СРАМОТ Е ОДЛИКА НА ГЛУПАВИТЕ и продолжете напред :vozbud:

Член од
21 јуни 2007
Мислења
183
Поени од реакции
2
Па срамежливоста како особина е многу симпатична,а за тоа дали срамежлив човек може да успее во животот тоа зависи од личноста.
без разлика дали е срамежлив или не.Мене на пример многу често ме фаќа срам за некои работи што сакам да ги направам,а тоа според мене не значи дека нема да успеам во животот.

Мислам дека срамежливоста е пролазна особина

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Sramezliv sum samo so devojka koja mi se dopaga za se drugo go svakam kako zezancija i sekogas mi uspeva zatoa sto glumam seriozen i ozbile tip.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Срамежлив сум да ептен. Посебно кога е у прашање личност што ми се свиѓа, 99%од случаите ми отишле у загуба само поради тој проклет срам, единствено сум без срам кога сум под дејство на алкохол. А кога се збори за срам од нешто на некој да му кажам тогаш не, некои работи кои што се важни и треба да ги кажам не ги кријам, кажувам во лице понекогаш боли но тоа е тоа.

Член од
8 април 2007
Мислења
725
Поени од реакции
6
Soznam...za stvari kako ljubov i odnos sprema onoj so mi se svigja, da se stramam i toa mn ali za dr raboti ne...voopsto..

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
порано многу се срамев,на еден мој роденден (значи мн мала) од што ми беше срам не излегов од позади гарнитурата во дневна (имаше простор) и има слики од тоа и ден денес ми го зборат...сега се срамам ама со мерка.Многу црвенеам:icon_redf:icon_redf:icon_redf:icon_redf:icon_redf:icon_redf:icon_redf:icon_redf:icon_redfи ми треба време да си ја вратам нормалната боја на лицето

Kajgana Shop

На врв Bottom