срамот не зависи од личноста со која правиш муабет а ни од ситуацијата туку зависи од тебе и од тоа како ке ја прифатисш ситуацијата...D~a~R~k A~n~G~e~L напиша:Зависи од ситуацијата...Обично не сум срамежлива и можам да направам со некој муабет кој прв пат го гледам,како 100 години да се знаеме.Ама некогаш ми се случува ептен да се засрамам...ептен зависи од ситуацијата и личноста:kesa:
Можеби за тебе не зависи,не можеш да кажуваш општо во глобала за сите зошто секој за себе може да си каже најдобро.Дефиниција за такви работи нема...А тоа како ќе је прифатам ситуацијата нормално(според мене)зависи од личноста,да не ги набројувам причините сега...Ако гледам некој дека цело време само ми одговара лаконски тогаш ќе се запрашам дали сум кажала нешто што не треба или не сум го погодила муабетот па заради тоа ќе ми дојде незгодно...итн...DBG напиша:срамот не зависи од личноста со која правиш муабет а ни од ситуацијата туку зависи од тебе и од тоа како ке ја прифатисш ситуацијата...
да во право си до некаде секој сам си знае за себе...D~a~R~k A~n~G~e~L напиша:Можеби за тебе не зависи,не можеш да кажуваш општо во глобала за сите зошто секој за себе може да си каже најдобро.Дефиниција за такви работи нема...А тоа како ќе је прифатам ситуацијата нормално(според мене)зависи од личноста,да не ги набројувам причините сега...Ако гледам некој дека цело време само ми одговара лаконски тогаш ќе се запрашам дали сум кажала нешто што не треба или не сум го погодила муабетот па заради тоа ќе ми дојде незгодно...итн...