placenjeto mi e najslabata tocka za zal,i ne sakam da e taka,a za decko imam dosta pati placeno,iako nekoi vikaat deka AKO TE SAKA,NEMA DA NAPRAVI DA PLACES.ne veruvam mnogu vo ovie zborovi...najcesto placam od nervoza,od nisto drugo.
Да. Не се срамам да признаам. Онака few tear drops и другите ги шмркнав. Ваљда по 10 години пак ќе плачам за некоја. Не сакав ни ја, сами ми потекоа. :kez: Пред 2-3 недели беше тоа. Прв пат.
Плачка ми е средно име
Сум плачела милион пати... хммм уствари милион е само скромна цифра... ретко кој заслужил ама ете...како и да е не се срамам од тоа. Си олеснувам на тој начин.
Ајде момци признајте дека и вие сте плачковци...во посебни прилики
Dokolku mi se place si placam i ne se sramam od toa.A za ljubov imam placeno mnogu pati..nekogas vredelo nekogas ne..nekogas od bolka i taga nekogas od sreka.
нормално е да се плаче за љубовта, нели во тој момент таа е најважна, сум плачела ито како, навистина не сакам да се навраќам на тие моменти , зашто навистина ми беше тешко.
До сега само 2-3 пати за една иста девојка... Шо да праиш коа е појако од тебе. Али да плачам треба да сум стварно заљубен, шо до сеа уствари и еднаш ми се случило.
ne mislev deka nekogas i jas bi se rasplacil za devojka stvarno ne mi bese porano gajle za nikoja devojka dali ke mi se skara ili ke i se skaram ne mi bese gajle i nikogas nemav placano no se sluci obratnoto se vljubiv vo edna devojka epten i koga mi raskina placev kako dete malo i prv pat mi bese toa da placam pred nekoj ama epten mi znaci taa devojka i sea sekogas koga ke gledam nekoj tazen film ili koga ke mi tekni na nekoj ubav spomen so taa devojka placam
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.