A
Auditore
Гостин
Сеуште не сум..
Сакаш да кажеш дека причинско последично си изневерила??Сум изневерила - сум ги изневерила најголемите мои љубови
1. пат - со друго момче се бакнував само една вечер (две)
2. пат - помислував еден период на друго момче
Во двата случаи се чуствував лошо - ми влијаеше на емотивната состојба и однсот кон партнерот - чуството дека сум изневерила ми тежнееше, бев нервозна, сметав дека тоа е одраз на постоењето проблем во врската - личен проблем
Во двата случаи тие мои постапки завршија со тоа што им раскинав на актуелните љубови - не се случи ништо ни со "љубовниците" - се посветив на себеспознавање и разоткривање на причините за таквите мои помисли
Се се случува со причина ......
брат лошо размислуваш....незначи ако една те извара дека сите се такви и да го замразиш целиот женски род ))))Хммм. Не сум изневерил, а сум можел во многу наврати, али не ме возбудува помислата да изневерувам. Колку што знам и она ме немала изневерено (така бар знам, колку е вистина ??? можеби ќе дознаам кога ќе биде доцна), како и да е таков сум сега за сега, ама знам дека ако ме изневере и дознаам за тоа ќе има МНОГУ промени. Никогаш повеќе нема да бидам верен а незнам и дали некогаш ќе сакам да се смирам со една девојка, па така шансите да станам домаќин се сведуваат на НУЛА 0, а шансите за женкар ќе рипнат на 100%
Хммм. Не сум изневерил, а сум можел во многу наврати, али не ме возбудува помислата да изневерувам. Колку што знам и она ме немала изневерено (така бар знам, колку е вистина ??? можеби ќе дознаам кога ќе биде доцна), како и да е таков сум сега за сега, ама знам дека ако ме изневере и дознаам за тоа ќе има МНОГУ промени. Никогаш повеќе нема да бидам верен а незнам и дали некогаш ќе сакам да се смирам со една девојка, па така шансите да станам домаќин се сведуваат на НУЛА 0, а шансите за женкар ќе рипнат на 100%
па ок де мрази ја таа што ке те поебе...зашто и некои други да патат ради една ку*** да кажеме )))Ма нема јас да го замразам женскиот род недај боже пупупу скраја да е
Едноставно ќе ја изгубам вербата во врската и секако вербата кон жената, за жал кај мене така функционираат работите, ако некој ме зезне јако тогаш и јас него јако ќе го замразам ЈБГ таа е
Јебига тоа веќе нема да ме интересира. Oпа ок де мрази ја таа што ке те поебе...зашто и некои други да патат ради една ку*** да кажеме )))
Ма каков детски памет, детски памет може да му кажеш на тој што после такво нешто ќе и прости или ќе каже дека немало тоа никакво влијание на него. Сите нешта што ни се дешаваат и имаат влијание на нас, во никој случај не може да каже некој дека не ни предизвикуваат никакви промени кај нас и нашите размислувања или нашите погледи кон нештата. Секој што ќе каже обратно е или лажго или сам себе се лаже односно има детски памет.
--- надополнето ---
Јебига тоа веќе нема да ме интересира. O