Дали сте злопамтило?

Член од
28 јуни 2006
Мислења
403
Поени од реакции
0
Абе нема везе.Па ако обрнувам внимание на се шо не ме бендисува треба да бидам ептем големо злопамтило,ама поубо ми е кога на никој не му памтам нишо.Некогаш си велам-е ова не му го заборавам-ама после некое време си велам-ај шо гебам.

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Ne s e lutam dolgo koga nekoj nesto ke mi napravi loso mozebi treba no...sepak ne go zaboravam losoto,i ponekogas na nekoj i vrakam koga ke mi se pruza prilika

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
злопамтило сум да ама само за мене, или подруго кажано го паметам злото што ми е направено ама никогаш и никој не и нема да го осети како повратен удар.

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Не ,не сум злопамтило.Што и да ми направат брзо ке го заборавам,или пак ке остане негде затаено во длабочините на моето срце,затоа што доколку мн.ме повредат да го заборавам тоа целосно нема шанси мегутоа да го притаам можам.И гледам со никој да не сум замерена и да не се карам ,така ад не сум злопамтило.

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Ги памтам само лошите работи кои биле направени намерно и кои мноогу ме повредиле иако се понашам поинаку.И кога тие ке заборават дека ме повредиле (ама само мнооогу ако ме повредиле и го направиле тоа свесно) тогаш враќам (ми се случило да вратам мноооогу малку пати).Што знам и сум и не сум злопамтило зависи за какви работи.

DaSiDe

Born Crazy Lived Insaine
Член од
6 март 2006
Мислења
119
Поени од реакции
0
Еј ме заебале многу пати и знам кога, кој и зашто ме заебал ама шо знам не ми е филм сеа да им враќам мило за драго. Секако знам сега како да не ме заебет пак и сепак довербата е помала ама не сум злопамтило. Е сега не ме заебал некој по некое битно животно прашање така да шо знам можит и сум злопамптило брбррбрб....

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Многу сум одмаздољубив. И не би го сменил тоа за ништо. Dont fuck with me! :nenene:

:icon_evil :icon_evil :icon_evil

D

DJ_DEXTER

Гостин
Па не сум злопамтило , освен ако е некое големо зло :zlo:

С

Сатори

Гостин
Зависи кој ми згрешил и колку ми згрешил, но ако генерализирам, да сум, работите што ме повредиле и те како ги памтам...

Sweet Barbie

I love U All....
Член од
29 мај 2006
Мислења
157
Поени од реакции
11
Ги памтам лугето кои ме повредиле, настаните кои ми се случиле по нечива вина... Не можам да си го трошам времето на луѓе кои не се доволно вредни за тоа.

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
Sum zlopamtilo iako se stemam toa barem malce da go otrgnam od mojot karakter!Pamtam koa nekoj ke mi zgresi i sakam koga vrakam!!:zlo:

S

Sith_Lord

Гостин
На моја голема жалост не сум злопамтило... Цело време форгивувам енд форгетувам. А баш би сакал да можам онака да памтам кога ме заебале па да вратам, ама јебига- мутав чоек. :toe:

Sith

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Порано не бев, во последно време многуууу незнам што ми е, малце да ми згрешат ми смета, викам, не простувам лесно.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Не сум злопамтило за тие што ги сакам, ааааа тие што не ги сакам, па па па.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Не сум злопамтило- а богами не сум ни памтило:) Не само што брзо простувам, туку и брзо го заборавам тоа што ми го направиле.

Kajgana Shop

На врв Bottom