Дали се сметате за секси?

Дали се сметате себеси за секси?

• Мажи: Секси

Гласови: 134 42,5%
  • Мажи: Не

Гласови: 73 23,2%
  • Жени: Секси

Гласови: 92 29,2%
  • Жени: Не

Гласови: 16 5,1%

• Вкупно гласачи
    315

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
да ме прашаше пред 2 год. ќе ти одговорев позитивно,но во моментов каков сум се распуштил далеку од секси сум али нема врска стартувам со фазата на топење на мојот не сексипил :pos2::pos2:прашај ме пак за пола год:cheeky1:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Леле колку сум сексииииииии! I'm burnin babe!!!! Па нормално дек мислам дека сум секси!

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Jok be, daleku od sexy sum....i daleku od samobendisana;):toe:

Ако имаш самодоверба, не секогаш значи да си самобендисан.

Не гласам, затоа што сум негде на средина.
Кога некои услови ми налагаат така, да, се чувствувам.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
1 ден да!После 2,73 дена не!(ова шала е,нормално дека сум,102,4 % докажано)
Иако обично машките се посигурни во себе,во оваа категорија,барем кај нас,женските ни бегаат во самодовербата.:)

Член од
10 октомври 2008
Мислења
215
Поени од реакции
6
ne sum zgoden ama mn sum nezgoden :D:D:D:D:D:D mn normalno deku sum sexy,moze da potvrdi nekoj sto me videl i sto me znae

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Нормално дека се сметам ѕа секси и в крај сум сексииии!!!!!:pos2:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Дури 5 жени се изјасниле ко несекси. Или се болно реални, или болно искомплексирани. :icon_lol:

Jа да, се сметам за сеЏи. Јес да има моменти коа сум си ептен грда, а тоа е најчесто кога на пример не сум спиена 2 дена, кога лечам мамурлак the day after и такви некои вансериски ситуации, иначе у глобала се сметам за секси, особено у некои моменти, као пред/после/за време на сеџ, коа ми се вее шишката на ветер или коа дечко ми заљубено ме глеа, тогаш сум најсекси. И коа ќе станам од спиење сум си секси бе, чак и таква отечена и гурелава, а може па дека уште поматен ми е видот, па трипам. :icon_lol:

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Оу јеа!
Не скогаш де, да не претерувам !
Кога се враќам од јога запотена на точак се доживувам како многу секси женка! Кога возам точак исто така(посебно низ мексиканските квартови:pos:) Добро сега тоа хелметот што морам да го носам ми руши филм ама сејфти фрст јебига!
Кога зјапам во брановите во лелеаво фустанче кое ми открива чоколадно, подгорено изгор деколте и мазно грпче, такоџе!
Исто и на сабајле, кога ке станам со бледа фаца, разбушавена коса, заматен поглед и остатоци од маскара која никогаш нема да научам да ја нанесувам и вадам соодветно и женствено! Малку размачкана маскара и креон ми се секогаш секси на утринско бледило после бурна ноќ летс сеј:wink:
Исто и смотани карирани пижами со кратка маичка без градник ми е многу секси аутфит, надополнет со штотуку измиена разбушавена коса со мирис на цимет и чоколада!:icon_lol:
Со пиво и цигар се осеќам секси бе, колку одбивно и одвратно да звучи ит мејкс ми фил сеху! Посебно ако влезам во Irish Pub и се искурназам на шанк пред келнерот Ирец кој никогаш не се смее...но затоа сум јас тука нели:smir:
И кога сум на работ на колапс, изморена и ненаспана до немајкаде, со истоштен поглед и испиено лице, и тогаш се осеќам секси ин а уиард уеј! Исцрпеност ми е секогаш секси!
Јас чудно секси сум изглеа! Наместо високи штикли и црни чорапи, пижами и разголена маичка:icon_eek:
Имам и дебели денови, кога неможам да си поднесам одраз во огледало, кога носот ми е голем, косата никаква и задницата преголема! Но, рамената и грбот секогаш си ги сметам за секси атрибут и ги експонирам ес мач ес ај кен! Зошто? Е неам појма!
Жени!:pipi:

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Самодовербата те прави секси, значи битно е како се носиш со телото кое го имаш, и дали зрачиш со насмевка и делуваш позитивно во околината..Ако си тмурен, депресивен мамурен, не си ни привлечен...:pipi:

Valerija

I'm like an Angel
Член од
23 октомври 2008
Мислења
211
Поени од реакции
5
која девојка не би се сметала за секси?
јас лично можеби..да :)

Kajgana Shop

На врв Bottom