Pa sviram nekoi sola od Jeff najomileni mi se I voyager i Final Product.Inaku koristam dosta tehniki od Loomis-Cesto koristi Sweep isto i dobar lick od nego e isto Economy picking.Voglavno sviram tehniki kako-Sweep picking,Alternate Picking,String Skipping,Tapping(2 Hands i 8 Finger,Multistring Tapping) i mnogu drugi.Gledam dosta cesto da vezbam se poinakvi i poinakvi tehniki i so tek na vreme da se razvijam so poke na tehnicki plan.
На тарабука почнав да тупам од мојата 5 година. Сега после 20 години спласна и желба и кондиција. Сеуште жалам шо не сум почнал активно да се занимавам со свирењето зашо ми беше загарантирана иднината во тоа!
Ама јебига сеа веке е касно, така да сега само рекреативно на собиранки!
Абе, јас свирам гитара, имам акустична Eagle гитара, но ми треба на старо електрична гитара од 100 до 150 евра, сосе појачало, ако имате, ве молам писете ми на скајпот мој ristodimancev, ајде што побрзо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! плииииииииииииис
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.