Дали сакате конкуренција?

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
Ми дава нагон да бидам : better , faster , stronger ..I love it !!

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Да. Обожавам конкуренција... Ми дава стимул за работа, за успех за докажување...Обожавам да се докажувам, а посебно кога знам дека покрај мене има некој друг кој го сака истото...

С

Спенсер

Гостин
у спорт и други работи ДА,сакам конкуренција, а кај девојките ....нејкааамммм!!:vozbud:!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Секако дека сакам конкуренција, ми дава надеш и сила и се што ми е потребно :):)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
25
Поени од реакции
4
Ако е за спорт тогаш обожавам конкуренција, па дури и да бидам аутсајдер, така нема што да загубам а и имам повеке волја и инат за играње. А за други области не знам, Зависи :D

Член од
15 мај 2008
Мислења
83
Поени од реакции
2
Конкуренцијата ја сакам многу. Кога ке имаш конкуренција, имаш репер. Едниствено би сакал да имам конкуренција во бизнисот, бидејќи најголемата економска криза настанала поради тоа, КОНКУРЕНЦИЈА!

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
секако!!!!!!!!!! конкуренцијата значи дека си навистина добар а те прави уште подобар, ти дава мотив да се надоградиш себеси а и да докажеш дека можеш и си способен да се бориш со некој без разлика на кое поле!!!!!!

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Ако немам конкуренција ќе станам како македонски пошти или македонски железници (монопол), а кој би сакал таков да биде?

Командантица

Како шТо ќе реЧем Ја!
Член од
15 февруари 2009
Мислења
105
Поени од реакции
1
зависи во шо конкуренција,...зошто да несакам, кога можам така на полесен начин,..да се докажам!

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Се што нема да те убие ќе те направи посилен, така и гледам на конкуренцијата. Се што му треба на некој е конкуренција за да може и последниот атом сила, умешност, снага, талент и незнам уште што да го искористи со цел да биде оној подобриот од таа конкуренција.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Секако, на тоа гледам како начин за подобро докажување и стимулација за давање поголем напор за подобрување се повеќе и повеќе...

Член од
9 септември 2008
Мислења
115
Поени од реакции
13
Да, сакам конкуренција (без неа некако немам поттик за работа) во се освен во љубовта:pos2::pos2:. Не знам зашто, мислам дека на тоа поле не можам да се натпреварувам,ахххх ова е предавање без борба:toe:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Сакам да се натпреварувам и сакам игри..
Без конкуренција е досадно. :pipi:
И плус..
Competition makes me feel better..

Kajgana Shop

На врв Bottom