Дали реагирате непрашани?

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
ma trpenie spasenie :) cesto pati na prasanja odgvoaram so prasanje ili dovsimislen odgovor :)...ponekogas ne ni docekuvam da me prasaat ednostavno mi izletuva od usta odgovorot

Aylin Mujica

*Ţħë Şęxïĕşŧ Pėŗśõŋ Ąłįßę*
Член од
4 февруари 2007
Мислења
88
Поени од реакции
1
spooky напиша:
Може изгледа едноставно прашањево, ама е бааги осетливо. Дали реагирате кога не сте директно спомнати? Дали се чувствувате повикани да одговорите, иако не ви е директно поставено прашање? Мене ми се случило два-три пати во животот, во различни ситуации. Оттогаш па наваму, никојпат не одговарам без да ме прашаат, или барем без да знам дека од мене се очекува тоа. А вие? Се уфрлате ли така, како што викаат - „ко џокер во покер” ?
Да Некогаш се сјебувам така гадно!!!

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Па да знам некогаш да се уфрлам кога ќе помислам дека ме засега муабетот мене или пак дека имам што да кажам на таа тема.Скоро никогаш не ќутам во таква ситуација.

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
:):) dobra tema , mene mi se ima deseno 4-5 pati da odgovoram bez da bidam prasan, najtragicno e stho mi se slucilo vo situacii koga ne gi poznavam lugeto si pravat muabet i ke me pogledne nekoj i prasuva nestho a ustvari mu zbori na drugiot sto e so nego, i onaka ke kazam nestho i koga ke svatam deka slucajno me poglednale neznam stho so sebe da pravam :):) si vikam u sebe stho k*r zborish kjuti si glej si rabota :):):)

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
некогаш на недокажано прашање одговарам, и некогаш се случува да се заебам. :)

Член од
21 јуни 2007
Мислења
183
Поени од реакции
2
Па искрено да ми се случува да одговарам непрашан ама сум приметил дека ако сам одговарам на не директно поставени прашања уствари сам си ја ишксм мувта од капата.И од сега т.е.од пред некое време не одговарам кога не сум прашан

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
многу ме вади од такт кога некој ми се убацува у муабет или одговара а не си го прашал ништо,затоа ни одговарам доколку не бидам прашан :wink:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Нормално дека ако не сум прашан не се мешам....hehe

Некој упаѓаат во разговор и одма што тоа што ова...нешто што највеќе мрзамtepam

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Во секој муабет каде што сум спомнат вака или онака... Едноставно не сакам некој да ми збора зад грб, а таков сум и јас. Ако некој некако ми смета или ме нервира има в лице да му кажам и ајт.
Така да ако некој јаде бурек за мене... Лошо му се пишува ако научам (а во сите случаеви порано или покасно научувам).

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Во принцип не реагирам неповикана и страшно ме нервираат луѓе кои се убацуваат во било кој разговор како џокер у покер.
Ама некогаш знам да направам исклучок, кога некој или некое мислење многу ќе ме изиритира, па неможам да молчам и да останам рамнодушна.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Aко почуствувам дека има неправда,и тоа како реагирам непрашана:)

Член од
8 април 2007
Мислења
112
Поени од реакции
0
Ако си го чујам името или ако се зборува за нешто што и барем малку ме интересира, абе обавезно упаѓам и прашана и непрашана... :):):)

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
ДА,многу често па после не знам на која страна да погледам,како да испарам или се молам да не ме слушнале.И секој пат си викам нема пак,али само си излетува,што да правам:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom