Дали пишувате брзо на тастатура?

Ann.

Queen of Nature
Член од
27 април 2006
Мислења
504
Поени од реакции
50
Acid напиша:
Брзо... Ќе си напишам се на брзина, па после уживам во кафето. :coffee:

Брзо научив да типкам уште од времето кога често бев на IRC и IRC каналите. Ако те опцуе некој, треба брзо да го опцуеш и да испишеш команда за банирање од каналот. :icon_lol:
Хехех и јас исто...кога ќе ме прашаат како научи толку брзо да пишуваш на тастатура викам абе има една програма за да се научиш брзо да пишеш и сите која е,наместо да речам typing master или слични викам мирц :pos2:

Dragana <><

Daydreamer
Член од
18 јуни 2006
Мислења
1.130
Поени од реакции
8
Средно брзо, ама се нервирам што не можам да научам да пишувам со сите 10 или со 8 прсти.:toe:

KaPsa

The G®eat One
Член од
19 јули 2006
Мислења
127
Поени од реакции
1
Епа ако неможиш да пишиш со сите 10 прсти џабе ти е .... Абе земи дудлај на мсн или на мирц ќе видиш како се учи да се пиши брзо. Јас за 2 месеци научив перфектно брзо да пишам , ама то го постигнав со мирцот и мснот ! .... Ако не беше мирцот поготово немаше да научам да пишам толку брзо ...

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Epten Epten Epten brzo kucam i toa pobrzo ako gleam u monitor.. Koa gleam u tastatura praam greski.. A koa gleam na strana negde BOLJE DA NE ME CITATE POSLE :pos2: .. Vaka koa gleam u monitor.. Preletuvanje preku bukvi :pos2:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.880
Поени од реакции
50.434
ne pisuvam brzo dodusa se ne ni znam da pisuvam (zatoa se piknav na forumov)ne za da kazam nesto pametno tuku za da naucam da pisuvam koga ke naucam ke kurtulite od mene i od moite glupi tekstovi a do togas:baeh:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
еее златен мирц жив и здрав да ни е, и мене ме научи да куцам брзо и без да гледам у тастатура :bilder:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Кајгана ми ја подобри брзината на пишување со мак. подршка за едно 225 % или више...
Малце ли се 3000 и нешо мислења ? :)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Па онака може да се каже дека средно брзо пишувам.Можам и побрзо ама сакам без грешки па често се враќам за да поправам грешка.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Пишувам ептен брзо.. не гледам во тастатурата...во тоа ми помогна најмногу МСН :vozbud:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Пишувам брзо и тоа по заслуга на MSN :)

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
God bless IRC,благодарение на него научив за 1-2 месеца да пишувам причично брзо и точно,а благодарение на форумов ѓи подобрив моите перформанси со кирилица :)

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
па не сум којзнае колку брз, ама добар сум :)

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Не само што пишувам мнооогу брзо,пишувам и без гледање во тастатура...:vozbud:И тоа од мнооогу одамнаааа

Kajgana Shop

На врв Bottom