Дали оргијашење е понижување?

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Според мене се разбира дека не е.

Мислам ало зашо да ме ограничува морал и као мишлење на другите све е ок, да се журкаме, забава е сега ако те перне некој во газ јебеш се иде пијан ипак мора да се збришат некои мемории!!! Па и свингерај се поштува зашто да не, не бидете рисјанИ!!!

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Не оди оф топик ништо нема чудно у оргијашење!

Римјаните биле кул и го практикувале. Уствари уште се практикува али економијата зависи од кретенски работи као фамилија и демек се кријат зад некој лажен морал сите. Место како свињите у калта со куровите дигнати кој каде влезе. Хемер тајм

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Општонароднагрупнараспаљотка ли?
Може,поштуем иако не сум учествувал до сега на таков собир...зашто би било понижување,многу јасно ако тоа не ти се допаѓа,немаш потреба да бидеш таму. :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
За кој како... Мене ми е глупо некој да те допира некаде безвезе, или пак да ти ја гиба партнерката... А ти да стоиш и да гледаш. Тоа не е за мене!

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Јас не би учествувала во такво нешто.Но не сметам дека тоа е понижување.Тоа е начин и избор на живеење и на задоволување на своите желби.И да како што кажа Бада тоа го практикувале Римјаните па и старите Грци како дел од некоја гозба,како десерт.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Сега за сега немам ништо против.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Оргија...се зависи до мозокот на натпреварувачите и што бараш ти таму...за мене незнам мислам дека не е дојдено времето за тоа :toe:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Иако не би учевствувала никогаш, сепак не го сметам за понижување. На некои им се допаѓа и си го практикуваат. Нивен живот - нивен избор.:toe:

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Иам само еден збор за благонадежните оргијаши:

DUREX!!!!

Пошо оргија си е оргија, али луѓе Сидата си хара.

2 работи:

1. Би, нормално, али никако со непозната машка особа. Мора да сум со цури и со другар/другари на кој/кои што верувам.

2. Еден познаник го направи тоа во ептен групна ситуација, и никад више нема да го направи тоа. Отвара очи и пенисот му е во уста на друг маж!

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
За кој како... Мене ми е глупо некој да те допира некаде безвезе, или пак да ти ја гиба партнерката... А ти да стоиш и да гледаш. Тоа не е за мене!
Ау не, не е тоа за мене !

Ќе ги испоубијам сите таму ... :)

Против.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Оргијашење само со некој кој не ми знаши многу. Значи случајно да се најдеме со некои истомисленици кои се за забава, да завршиме работа и сите по своите патишта да си продолжиме. А со личност што ја сакам, да ја допира некој:nenene:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Никогаш.
Не е дека е понижување (секој со своите избори во животот), али јас не би учествувала во такво нешто никогаш.
Сексот за мене е нешто интимно, исклучиво помеѓу ДВАЈЦА.

jass

Aut viam inveniam aut faciam!
Член од
25 август 2007
Мислења
328
Поени од реакции
4
Ni ja ne bi ucestvuvala vo takvo nesto! Rabota na izbor e na site so im se svigja neka odat, neka pravat sto sakaat a za mene thanks but, no thanks!

Kajgana Shop

На врв Bottom