Дали некој фрлил магија врз вас?

• Креатор на темата black angel
  • Време на започнување

Flash069

Flash
Член од
16 декември 2009
Мислења
16
Поени од реакции
0
Za nesto da trae 5-6 godini mora da e mokjno! A posledniot koj toa go mozese da go stori pocina i ne se zanimavasa so temnite aspekti na magijskite rituali i magijata!
Taka sto, licno ne veruvam deka toa ti bilo tebe nameneto!
No, nikogas ne se znae!
Sakas recept za maslo koe pomaga za koncentracija i zajaknuva aura?
Lesno e, prirodno i ne moze da steti. Pisi PP.

Garfield ми се гледаш несо као по стручен тип па пиши пп како може да те исконтактиеаме за консултација освен преку пп посо као младо дете немам 20 поста за да пракам пп....

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
OK, nekoj mi pisa PP barajki care od hex na hartija.
Pa, neka mi pise pak, kontaktirav edna moma, wiccan witch, za konsultacija, da proveram, da ne zeznam nesto, i se slozivme, takov vid na curse e opasen, dolgotrajni posledici moze da ima i postoi samo eden nacin za da se ottrgne.
Go imam, ritualot e malku specificen, ama imam detalni instrukcii kako da se izvede pravilno.

Inaku, hexes/curses koi se ispisani na hartija, postaveni nekad,e so nedajboze del od teloto, kako nokti, kosa, zab, koza itn, se mosne delotvorni i problematicni.

Flash,, aj imas PP. Pa kazi si makata.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ич не мми се допажа што ќе се спојат мислењата!

Но:
да најавам, јас немам обичај да правам некому зло, напротив, помагам....!
Сепак, откако Мистиц не налути, а прашајте како му е, зфатив дека и блеата магија на Wicca може да се ползува во директна негативна енергија кон некого насочена ако има повисока цел и поблагородна цел.
Оправдание или не, не навлегувам.

Сакам само да кажам дека деновиве активно работев на тоа да се организирам со моите пријатели од другите аспекти на магијата за да со заедннички сили направиме целосен магијски ритуал, комбинација на earthen, blood and saltine магија, со цел ОНИЕ, а си знаат кои се, да видат конечно РЕАЛНА мака во животот и на тој начин престанат да НЕЖИВЕАТ свој живот и оптеретуваат други, туку или да ги снема или да се откачат конечно и ослободат и прекинат да малтретираат други.

Си знаат тие кои се, а ако не знаат, лесно ќе се познаат, одендаш ќе им секнат многу нешта на кои навикнале, на кои се потпирале, од други, и или несјанједни ќе ојдат отаде превезот или ќе се снајдат. како и да е, за поголемо добнро е.

Речено е! Сторено е! Конечно денес, попладнево, завршивме.

И благодарам на оние кои ми помогнаа со тоа што ми дадоа информации за лицата, со адреси,, живеалишта, итн.

Ќе гледаме промени накј неколцина, постепени.

Пазете се вие, оние, кои мми згазивте на жуљ, тешко вас.
Лесно нам, на другите.

Член од
26 декември 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
Дали некој знае како контра магија (како да се извади)кога некој ке ви стави жива во пијалок и после преку неа мозе да те контролира
Кој знае ако сака нека писе мозе и пп

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ако некој ти стави жива во пијалок трк на доктор. Живата е тежок метал, кој е отровен.

Член од
17 март 2009
Мислења
194
Поени од реакции
22
Zar jas sto nekogas sum negativno raspolozena,sto brzo mi se nametnuva negativna energija,postojano se somnevam prvin so sebesi pa vo drugite i na nikoj ne veruvam,zar moze da stanuva zbor za takva rabota?ne veruvam sekoja negativna misla raga se novi i ponovi negativni misli i te tera da se povleces vo sebe...cudno :toe:

Член од
26 декември 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
Ако некој ти стави жива во пијалок трк на доктор. Живата е тежок метал, кој е отровен.
има некој др начин,и како мозе дасе препознае дали некој има испиено, посто имав другарка која и имаа ставено само не бесе сигурна во тоа
постои енокј др начин

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Спамер, оди на доктор. Нема друг начин, освен ако не мочаш метално. Темава е за магии, не за отрови.

И живата не е дел од ниту една нормална магија и магиски обред кој јас го познавам или сум го читал.

Аман.

Член од
26 декември 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
Предмалку видов дека некој на колата(позади кај трапот во една мала суплина кај сто едвај рака до пола мозес да протнес)ми ставил јајце...
А неколку дена уназад несака да ми запали и таман ко ресив да ја исперам и да ја носам на мајстор,ко се наведнав позади под трапот и ко гледам јајце...
Дали знае некој да ми казе сто знаци тоа и како да се отстрани затоа сто неведувам дека слуцајно се е насло таму туку само цовецка рака мозе да го стави таму гарантирам 100%
Ако знае некојнека писе

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Предмалку видов дека некој на колата(позади кај трапот во една мала суплина кај сто едвај рака до пола мозес да протнес)ми ставил јајце...
А неколку дена уназад несака да ми запали и таман ко ресив да ја исперам и да ја носам на мајстор,ко се наведнав позади под трапот и ко гледам јајце...
Дали знае некој да ми казе сто знаци тоа и како да се отстрани затоа сто неведувам дека слуцајно се е насло таму туку само цовецка рака мозе да го стави таму гарантирам 100%
Ако знае некојнека писе
а засо писувас ко на латиница само со кирлицаине ги одвоју вас зборовите како сто треба?

Чоек, извади го јајцето, ако пали добро ако не стави и бензин.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Видиш, магијата не е за глупирање, но во ојов случај има лек, магично средство, специјално, скапичко, ама го има.

На безнинските на Макпетрол го продаваат! Бензин се вика.

Член од
26 декември 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
а засо писувас ко на латиница само со кирлицаине ги одвоју вас зборовите како сто треба?

Чоек, извади го јајцето, ако пали добро ако не стави и бензин.
Чоек не е до бензин фул е!сега и еден мајстор беше и ми вика незнам што му е све е исправно ал не ради!!!

Видиш, магијата не е за глупирање, но во ојов случај има лек, магично средство, специјално, скапичко, ама го има.

На безнинските на Макпетрол го продаваат! Бензин се вика.

Garfield читајки го форумов ме фака страв се повеке од вакви работи
има шанса некоја магија да се направи баш онака на ЈАЈЦЕ

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ало, да верував дека е магија ќе ти кажев, не е, освен ако јајцето не било живо, а околу бел круг од материја како бела прашина, сребренкаста, како истурен магнезиум и изгорени влакна од предиво.

Нема кај нас доволно способни за комплексни магии. Последниот умре, реков одамна, пред 5-6 години чинам. Другиот сум јас, а јас не правам такви. Ниски ми се тие, јас во друго се впплеткам. Плус не сум таму. А и сега сум фокусиран на друго/и!

Член од
26 декември 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
Ало, да верував дека е магија ќе ти кажев, не е, освен ако јајцето не било живо, а околу бел круг од материја како бела прашина, сребренкаста, како истурен магнезиум и изгорени влакна од предиво.

Нема кај нас доволно способни за комплексни магии. Последниот умре, реков одамна, пред 5-6 години чинам. Другиот сум јас, а јас не правам такви. Ниски ми се тие, јас во друго се впплеткам. Плус не сум таму. А и сега сум фокусиран на друго/и!
Ало, да верував дека е магија ќе ти кажев, не е, освен ако јајцето не било живо-мислис скршено или?
инаку јајцето е најнормално се гледа и има место само човечка рака да го стави или извади
инаку живејам опкружен со многу луге кои се занимаваат со магии па и страв ме фаќа

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
има некој др начин,и како мозе дасе препознае дали некој има испиено, посто имав другарка која и имаа ставено само не бесе сигурна во тоа
постои енокј др начин
Хммм како тоа не беше сигурна дека и ставиле? Како и дошла идејата дека и ставиле жива?

Еве како може да се препознае дали и била ставена клик

Најарно ко шо ти велат нека иде на лекар, ама ако сепак те интересираат алтернативите бараш некој екстрасенс шо вади жива (побарај на огласи има еден куп такви), му кажуваш дека мислиш оти ти била ставена и тој ти ја вади или ти прави финта дека ја вади и ти упалува плацебото :). Сум глеал како ја вадат со чинивче ама колку е вистина или е финта секој сам нека си прецени.

Kajgana Shop

На врв Bottom