Дали некој заработил на интернет и како?

Член од
24 јуни 2011
Мислења
56
Поени од реакции
4
Абе те прашав за колку време успеа 148$? Остај вложувања немам намера да вложувам во нешто што не е познато добро.

чоекот влозил затоа и успеал да направи 148$ а ако не планираш да вложиш кој знае колкѕ време ке ти треба да направиш толку пари.Сигорно 7-8 месеци :)

Член од
16 април 2011
Мислења
607
Поени од реакции
154
Да вложам во нешто што е ветар и магла нема шанси макар и 1$ ! Не за друго ќе се осеќам ко изиграно магаре:) Освен тоа `рекламата` погоре и не е некаков доказ!

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Со сув газ риби не се фајќат.на крај краева сакав да споделам и јас некоја добра работа.Никого за врат не фатив твоја работа си е то

Член од
16 април 2011
Мислења
607
Поени од реакции
154
Сиромавиот два пати плаќа еднаш што ке го преебат друг пат за памет

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
Микроворкерс е добра страница но малко се заработува од неа. Одеск и фриилансер би ги ги препорачал

Член од
16 април 2011
Мислења
607
Поени од реакции
154
Микроворкерс е добра страница но малко се заработува од неа. Одеск и фриилансер би ги ги препорачал
Да овие дефинитивно се најдобри реална работа нудат не кликања и такви чуда. Јас на бух.то имам 48$, исплата е на 50 па ќе видам што е како е но дефинитивно не е исплатливо за кликање да те плаќаат.

Член од
24 јуни 2011
Мислења
56
Поени од реакции
4
Ме интересира нешто за microworkers. Има понуди за работа кој сто достигнуваат до 3$ се што треба да направите е да имате PR4 blog/website и да постирате нивни линк на вашиот блог или на вашата страна.
Може мала помош како да направам PR4 blog или web ?
И дали facebook профил може да конкурира за оваа работа ?

Член од
7 јули 2011
Мислења
7
Поени од реакции
1
Луѓе, појдете на freelancer.com имате мнооогу различни категории на кои мозете да најдете работа. Значи не мора да сте некој програмер или веб дизајнер. Таму има теми од проекти од MS office или youtube или facebook, кои би биле поедноставни, па се до C++ и слични.
Има многу категории зирнете ги. Минимална исплата за некој наједноставен проект кој што можете да го сработите за 1-2 саати е 30 долари.

Ф

Фил Ајви

Гостин
гледам статистики она-ова за кладилница, само така заработка

Член од
24 јуни 2011
Мислења
56
Поени од реакции
4
Луѓе, појдете на freelancer.com имате мнооогу различни категории на кои мозете да најдете работа. Значи не мора да сте некој програмер или веб дизајнер. Таму има теми од проекти од MS office или youtube или facebook, кои би биле поедноставни, па се до C++ и слични.
Има многу категории зирнете ги. Минимална исплата за некој наједноставен проект кој што можете да го сработите за 1-2 саати е 30 долари.
абе брат јас ѕирнав ама сварно сум тапа и нема шанси да се снајдам,ако има доброволец да ми биде ментор делиме пола пола од прфитот :)

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
па друга профитабилна работа на интернет е продавање дојави на блогер.хр
лани сезоната од ноември до мај негде искеширав од вестерн унион околу 1500еу најтазе ми е од фортумо 93еу од смс сервисот и 60 еу од ужице србија

финтата е шо прам фалсификат тикети какви шо ретко да има на некој блогер(мислам на квалитет)
да побарам низ комп и ќе ви уплоад да видите тикет
другата финта е шо имав многу блогери во исто време
планирам од септември поактивно пошо летово имам други обврски
отворен сум за соработка за секој заинтересиран

Член од
24 јуни 2011
Мислења
56
Поени од реакции
4
па друга профитабилна работа на интернет е продавање дојави на блогер.хр
лани сезоната од ноември до мај негде искеширав од вестерн унион околу 1500еу најтазе ми е од фортумо 93еу од смс сервисот и 60 еу од ужице србија

финтата е шо прам фалсификат тикети какви шо ретко да има на некој блогер(мислам на квалитет)
да побарам низ комп и ќе ви уплоад да видите тикет
другата финта е шо имав многу блогери во исто време
планирам од септември поактивно пошо летово имам други обврски
отворен сум за соработка за секој заинтересиран

Ееее блогери преваранти едни

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Ееее блогери преваранти едни
Во право си ама македонциве не плаќаат само еднаш еден од битола се иссили
мора да се вада пари море то е дури има будали че има и пари

Член од
24 јуни 2011
Мислења
56
Поени од реакции
4
Во право си ама македонциве не плаќаат само еднаш еден од битола се иссили
мора да се вада пари море то е дури има будали че има и пари
пратив порака ја еднаш и не добив повратна за утакмица и си викам браво ми лапнаа стотче :) и прашувам после таму зашо не добив утакмица за пораката шо ја пратив и еден ми вика,епа ти шо сакаш секој ден да има 1-2 утакмици? и ја викам нормално дека сакам пошо сум пратил порака и парите ми биле земени и чесно е да ми казат утакмица. Прати утре ми вика ке има 100%. Ај важи викам

Иначе имав еден другар кој шо беше многу забегам по вакви работи,зема кредит и плакаше по блогери утакмици и лупаше по 10 000 денари и го еба цел кредит од 100 000 денари. И ден денес вика дека ако дознае кој бил тој блогерот шо го "заебал" дека ке го лежел :)

Kajgana Shop

На врв Bottom