Дали некој заработил на интернет и како?

V

Vollstandig

Гостин
абе не дека јас сум дџаболебар,си работам и си зимам добра плата од 18 000 па нагоре,зависи од месецот и зависи од тоа колку јас се форсирам.Во добар месец мозажам да достигнам и 26 000,пред нова година и пред да идам на одмор :) него си викам и онака дремам на нет,па ако може нешто плус да се ќари ок,ако не здравје,не дека јас ке се збогатам или нешто слично,ама нови патики добро би ми дошле :)
Toлку ли фрлаат старо железо луѓето?

Член од
24 јуни 2011
Мислења
56
Поени од реакции
4
секој тука така, ретко некој само до нет живее ако и може да се живее.
но поучен од информациите на ујп дека најповеќе ќарил некој што тргувал на берза( лани имаше некој извештај на тв), си реков чекај да испитаме што е работата.и вака така најнекомплицирано со најреална солидна заработка но со солиден влог од некој 100 евра па нагоре( правиме муабет за убави приходи а не за 2 долари месечно) ми се виде тргување на берза со бинарни опции.
Си пробал ?

Toлку ли фрлаат старо железо луѓето?
Фирма ради :P

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
Работам јас на еден случај за заработка на интернет ...би требало да почнам за 15тина дена,е сега не е некоја
заработка од 1000 евра месечно туку 1500 годишно ( 125 месечно ) ... ако бидне нешто ке пишам тука... (y)

Член од
24 јуни 2011
Мислења
56
Поени од реакции
4
Работам јас на еден случај за заработка на интернет ...би требало да почнам за 15тина дена,е сега не е некоја
заработка од 1000 евра месечно туку 1500 годишно ( 125 месечно ) ... ако бидне нешто ке пишам тука... (y)

125 месечно е апсолутно задоволително за мене :)

Член од
24 јуни 2011
Мислења
56
Поени од реакции
4
охо ѕвер :) иначе сварно закон работа и мислам дека од тоа можеш баш да се збогатиш,Ако го имаш сенсот :)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.739
Поени од реакции
23.001
охо ѕвер :) иначе сварно закон работа и мислам дека од тоа можеш баш да се збогатиш,Ако го имаш сенсот :)
ти праша јас ти кажав.
за збогатвање нема да се збогатиш , ама за патики сигурно ке извајш многу брзо, се разбира ако го имаш
сенсот;)

Член од
24 јуни 2011
Мислења
56
Поени од реакции
4
после првите 55$ денеска побарав вадам нови 70$ изгледа дека ова со видео клипчето навистина добро функционира.Имам собрано веке 25 луѓе и секој ден се зголемува. Гледаноста на клипчето достигна 300 за само 3 дена :) 120$ за помалку од 10 дена милам дека не е лошо :)
Заборавив да земам screen shot,на следното вадење обавезно ке земам и ке ви го показам.

Во меѓувреме ако има некоја добра комбинација за праење пари пишете :)

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888

Мојата најтазе исплата на алертпеј

Ова е единствена страна од која имам искеширано досега

нормално на почетокот вложив некоја сума за почеток ама се се врати неколку кратно
еве ви и линк за регистрација http://buxify.com/?r=grujov и не плашете се странава не е скам
прашања преку пп

Член од
16 април 2011
Мислења
607
Поени од реакции
154
Мојата најтазе исплата на алертпеј

Ова е единствена страна од која имам искеширано досега
Колку време ти требаше за 148$ ? Јас као се зачленив ама не ми стигна маил.

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Абе те прашав за колку време успеа 148$? Остај вложувања немам намера да вложувам во нешто што не е познато добро.
Со оглед на тоа шо странава постои со сигурност од 2009 ако не и порано не би рекол дека не е добра.
Прогуглај ќе видиш за шо ти зборам инаку почнав со околу 100 дол и сум многу задоволен од странава изминативе година дена.

Kajgana Shop

На врв Bottom