Haha e denes sto mi se sluci mi dojdoa prijateli na gosti i mi velat zarabotile na internet toj 1300 dolari taa 1000 dolari za eden mesec imale i lugje od maalo referirano, si vikam ovie odkacile i mi velat abre ne vistinski se, eve komsiite i si imaat poracano nesto(decava lazat doma deka na internet zarabotuvaat ama poracuvaat so avstraliskite kreditni karticki hehe) lele ko ke im dojdat onie vo sino lol. Btw sajtot e http://www.twodollarclick.com/ (ova e scam site). A za zarabotuvacka na internet ima ama treba potenje ako sakate poveke, jas imam 2 aj da gi narecam blogovi, ama nemam vreme da se posvetam kako sto treba inaku za 12 meseci okolu 400 eura i 400 funti zarobeni posto se dogovoriv so advertiserite(kompanijata za koja rabotam na 500 da mi gi pratat zatoa sto nema paypal i nejkat na skrill da gi pustat(a za bank transfer mora da platam 30 funti) mora da se prijavat parite sto se zemeni za da moze drzavata da si naplati 5 do 10 % personalen danok(i ova vo ujp uste ne go znaat kako nie plakjame 2 do 3 pati VAT ) .