Дали некогаш ќе престанете со Гејминг?

Гејмер за цел живот?

• Секако...AWP на Кантер на стари години

Гласови: 94 57,7%
  • 30ка(години) е лимит за мене...

Гласови: 49 30,1%
  • На 18 престанувам

Гласови: 20 12,3%

• Вкупно гласачи
    163

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Кантер не, ама анриал во секое време. По фенси оружја.
И дота може, ама брат ми да е покрај мене, тој растура.
За друштво овие, инаку вов или било што друго, еј мортал комбат да згазам некој.
Нема зошто да се престанува, баш играњето не потсетува на убавите моменти, на младоста.
Лани командо кога бев скопје на комодоре ја играв.
Прво имаше лоад ерор, од касета, ама го наштелував малку касетофончето, па фати после.
Најјака е таа, на крај треба да фрлиш 3 бомби во крајната зграда и џоистик..си е џоистик.

Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
Нема да престанам со гејминг, и да неам време ке најдам.:)

Член од
11 јуни 2008
Мислења
54
Поени од реакции
0
Зошто е ставена наопција за престанување на 30 години? Јас имам 33 и воопшто не се чувствувам стар :nenene:. Сеуште играм активно и немам никаков проблем.
П.С. Немам намера да престанам додека ме служат слухот и рефлексите... Можеби ќе биде малку проблем кога ќе се роди бебето.. :pos2:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
Би требало до 30год да прекинам...мислам... :)

Член од
12 април 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
Јас за 60 години се гледам како седам пред хај-тек компјутер и играм Need For Speed 455 верзија.

Некој ден после некоја луда вечер ќе ти дојде некоја и ќе ги изговори зборовите од кој на секој маж му се стемнува: "Јас сум трудна". ТОГАШ САКАШ НЕЈКЕШ КЕ ПРЕСТАНЕШ СО ИГРИТЕ.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
И јас никогаш не би се откажал ама понатаму ништо не се знае...
После 30год. деца, жена, работа... ќе гледаш да имаш 10 мин. одмор малку да поспиеш

Член од
1 април 2006
Мислења
273
Поени од реакции
4
Хммм гласав за првиот избор... Ама кој знае Alien_sr е можда во право... Сепак ќе се трудам да најдам време барем да погледнам што е ново во гејминг светот како и да ги разгледам најновите трејлери и скриншоти од Диабло 5 Warcaft 6 и слично. Се то така освен ако професионалниот живот не ми биде поврзан со таа индустрија што би било awesome...Кој знае.... Кај се 30 години..ехеееее :smir:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ќе ти скурчи ако не купуваш нови игри :)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.821
Поени од реакции
22.867
играм игри и ке продолжам да играм нема шанси да престанам:toe:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Малце по малце скурчува. Така да планирам за некои 2-3 год. да престанем да играм.

Kajgana Shop

На врв Bottom