Дали некогаш ќе престанете со Гејминг?

Гејмер за цел живот?

• Секако...AWP на Кантер на стари години

Гласови: 94 57,7%
  • 30ка(години) е лимит за мене...

Гласови: 49 30,1%
  • На 18 престанувам

Гласови: 20 12,3%

• Вкупно гласачи
    163

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
-=

sega imam 32 god i dve deca ama ne mozam da ne igram pomalce ama sekoj den!ne mozam da ne igram i gotovo!jasno!moram da igram!a kako pominuvaat godinive i izleguvaat igrive se pogolema e zelbata za igranje .i za nadgradba na kompjuterot normalno:pos2:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Можда зашто сум единствено женско што одгвара на анкетава - ама јас планирам да прекинам да играм некогаш:)
Онака... Бришам Диабло и се останато и фрлам или подарувам се што имам на хард копи.
И тогаш ќе изнародам деца и ќе бидам домаќинка :))))))

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Па планирам некад да прекинам. До 30-тата година не верувам дека ќе прекинам, со оглед на тоа како имам тргнато :vozbud:

- плејстејшн кузнај каков ќе има коа ќе остарам (ако даде Господ), кузнај каква графика, па нема да може да се одолее :)

Планирам да прекинам, ама и да не прекинам ... голема работа :)

drag43_sexy

вауууУ!
Член од
3 октомври 2007
Мислења
1.349
Поени од реакции
2
nemozam da zamislam koa ke idam u ENTER da gledam starci kao se pcujat i so diopter ... pleskaat cs :pos2:. ali si ostanuvam GAMER 4 life :vozbud:

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Па не планирам сосема да прекинам , ама планирам кога ќе бидам поголем помалку време да поминувам пред компјутерот , од сат до два во денот.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Планирам да престанам. Дури сега едвај наоѓам по 2-3 саати време (освен за распуст) а камоли кога ќе треба да работам и издржувам фамилија

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Па не знам,не верувам дека целосно ќе се откажам али ќе немам време како сега,тогаш жена,деца,работа .... :)

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.749
Поени од реакции
1.010
Хмм...не верувам дека некогаш ќе прекинам со гејминг...моментално имам 34 години,женет сум и имам мало бебче од 6 месеци :) , меѓутоа најдувам барем по 1 сат во денот да изиграм нешто ( најчесто Football Manager 2008 или некоја потезна стратегија како Heroes )...мора чоек да има некое хоби за опуштање ( во мојов случај е гејмингот )...хе хе хе...иначе " гејмер " сум уште од кога одев во основно училиште ( прво со киснењето на флипери па потоа со Comodore 128...мојот прв компјутер купен во далечната 1989 година )

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Ќе се откажам, ама не скроз. Сега сум зависен од игрици, но како што живот иде даље така полека ќе се откажам. Морам.

proxx

The Hardcore!
Член од
1 март 2007
Мислења
226
Поени од реакции
4
Паа, од гејминг планирам да се откажам накај 30/40 (може и порано), а од ПЦ не се откажувам, макар и пиштол у глава да ми стават! :)
На 90 години, ќе дремам на МСН со многу згодни цури бе, што ви е ? :)

Поздрав!

[Marko]

Мочко
Член од
21 октомври 2007
Мислења
143
Поени од реакции
2
Па планирам да престанам. Освен ако не излезе нова верзија на Solitare:vozbud:.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
За тоа кога планирам да преќинам си направив план. Негде на 25 ќе прекинам ама сепак не целосно. А инаку имам во план пак да се вратам на таа позиција кога ќе идам во пензија и ќе немам што да праам.

Kajgana Shop

На врв Bottom