Дали некогаш ќе престанете со Гејминг?

Гејмер за цел живот?

• Секако...AWP на Кантер на стари години

Гласови: 94 57,7%
  • 30ка(години) е лимит за мене...

Гласови: 49 30,1%
  • На 18 престанувам

Гласови: 20 12,3%

• Вкупно гласачи
    163
А

Ајсшутер

Гостин
Можеби не активно онака кога сакам али ке играм до стар дедо.

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Хихи... пред некој ден успеав да поиграм малце :)

Играв HOMM 5 ;)

Може има надеж за мене уште, а? :)

Demon_Lord

May the force be with you!
Член од
11 септември 2008
Мислења
428
Поени од реакции
9
хехе, има многу луѓе што ги познавам кои што имаат над 30 години и пак играат... Тоа ќе бидам и јас, што е тоа е :D

H

-HRO

Гостин
Dada taka treba-bravo za pofalba.Nisto nema loso vo gejmingot!I jas igram igrici-zabavno e i tepas vreme!

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Какви жени какви деца.Гејминг форевер.Јас и у рајот/пеколот ќе бидам највечи гејмер а непали сега.:pos2::pos2:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Тотално да се откажам од гејминг нема шанси, а да намалам со играње може се да се случи... еве пример, порано играв кантер по цел ден, буквално бев посветен на кантерот и се во врска со него, а сега по 3-4 часа во неделата играм... се менат времињата :)

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Година дена скоро кај што нема игра на моево PC...обврските си го прават своето :helou:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Абе, не може да престанеш комплетно, еве и јас веке неколку години не играм игрици ама затоа пак кога имам време од интернет си симнувам мали флеш игрици, или пак онлајн ги играм :) .

А да, за некои игри секогаш има време, еве сега ГТА 4 малце ке ја играм иако знам дека за 2-3 дена ке ми здосади.

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
За мене границата е 30ка...Планирам до тогаш да си имам основано и семејство, стабилна работа, па не би имал многу време за гејминг.

V

Viktoranius

Гостин
Јас сум ептен голем гејмер. За мене обврска во животот е да играм. Сум бегал од школо од тестови, затоа што не сум можел да издржам без кантер. Исто така зависник сум и од про еволушн 4. Веќе се излезени и новите верзии, ама научен сум на старата и не ја менам за ништо на светот, зошто веќе ја играм 43 сезона под ред на менаџментот. :vozbud: ( ми одзеде 1 година и 3 месеци скоро ).

Значи и на 50-60 години, пак ќе си бидам највечи гејмер у маало. Ќе плукам со внуците по цел ден кантер.

А за тие што викат дека ќе имале обврски, или веќе имаат се лажат гадно.

Обврски во животот не постојат, се тоа е како ти ќе си го наредиш.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Болен од фудбалски игри(ФИФА, ПЕС) Тешко дека ке престанам некогаш да ги играм.:nenene:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Никогаш нема да престанам со гејминг,заразен сум од фудбалските игри ФИФА,ПЕС,Фудбал Менаџер и една кошаркарска НБА и мислам дека цел живот ќе ги играм а исто така и некои други игри како ГТА,Кантер,Дота.....кои мислам дека ќе ги играм доста време од мојот живот:)
Но исто така има и некои игри на интернет,поради нив сум бегал од школо(исто како Виктораниус:):):))
Гејмингот е нешто нај нај:music3::music3::music3:

GoGo*

LSS
Член од
10 јуни 2008
Мислења
564
Поени од реакции
18
Цел живот ќе си бидам гејмер,премногу ми е забавно за да се откажам.:wink:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
13
И јас мислам дека цел живот ке си бидам гејмер кантер и фифа друго не треба:pos2: :helou:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Незнам, сега мислам дека нема да престанам со гејмингот, ама ќе видиме незнам дали ќе играм до смрт

Kajgana Shop

На врв Bottom