don PASCAL
Tne last Don Protected By the Mafia..
- Член од
- 2 октомври 2007
- Мислења
- 647
- Поени од реакции
- 19
на пример
1
2
3
4
1
2
3
4
Ај бе па ти како се палкаш, па не е некое мавање тоа, едноставно немаат сила to make it count. И немора да дадеш повратен фидбек у стилу шамар/бокс/пљуваница, туку само криво да ја погледнеш - ке ти се извини и ке те праша како може да направи да и простиш. Ти тогаш смислуваш некоја еееееептен испревртена секс фантазија и се фаќате за работаЕ сега вака. Прочитав неколку поста од девојки што страшно ме накурчија, као "Еднаш го удрив ама бев нервозна" или "Да, еден шамар, ама заслужи" и ниедна осуда не слушнав за таква постапка од женско од другите женски. Имано, единствени осуди добија тие што кажаа дека сепак удриле девојка. Осудите беа во форма на навреди и морам да кажам со полно право.
Но, ако женско крене рака на машко, треба да е спремна да се носи со последиците! (шамар, бокс, р`каница у фаца и сл.) Имено, до сега фала Богу не сум дошол во ситуација да удрам девојка или девојка да ме шлапне мене. Не дај Боже на некоја да и текне мене да ми удри шамар, што и да сум направил, инстант добива повратна, ако не и дупла. Она мене, јас нејзе, па да видам после дали ќе биде спремна да се смири и натенане да каже што ја мачи и како можеме да го решиме проблемот. Можам јас да се контролирам, ќе мораш сестро и ти. До девојките што сепак мавнале први дечко и после се извинувале: "Имате среќа што не сте биле мои девојки А И ЈАС СУМ ИСКЛУЧИТЕЛНО БЛАГОДАРЕН што не сум бил Ваш дечко.". До дечковците на тие женски особи што попиле шамар од девојката:"Grow a pair and get back to me..."
So ovoj post najveke se soglasuvam vo ovaa tema i bi go primenil jebiga. Btw, do sega ne sum udril partnerka, a edna zasluzi bajagi ama svrtev grb i ne ja vidov poveke.Ај бе па ти како се палкаш, па не е некое мавање тоа, едноставно немаат сила to make it count. И немора да дадеш повратен фидбек у стилу шамар/бокс/пљуваница, туку само криво да ја погледнеш - ке ти се извини и ке те праша како може да направи да и простиш. Ти тогаш смислуваш некоја еееееептен испревртена секс фантазија и се фаќате за работа
А јас само во еден ЕДИНСТВЕН случај би повредил женско: Да ми е жена, да имаме прекрасни дечиња и убава куќа, еден ден да се вратам среќен од работа и да го извикам она стандардното "Honey, i'm hooome!", и да ја начекам како се кова со некој копук.............после тоа, не повреда, ке лежам затвор за двојно убиство од прв степен
Ај бе па ти како се палкаш, па не е некое мавање тоа, едноставно немаат сила to make it count. И немора да дадеш повратен фидбек у стилу шамар/бокс/пљуваница, туку само криво да ја погледнеш - ке ти се извини и ке те праша како може да направи да и простиш. Ти тогаш смислуваш некоја еееееептен испревртена секс фантазија и се фаќате за работа
А јас само во еден ЕДИНСТВЕН случај би повредил женско: Да ми е жена, да имаме прекрасни дечиња и убава куќа, еден ден да се вратам среќен од работа и да го извикам она стандардното "Honey, i'm hooome!", и да ја начекам како се кова со некој копук.............после тоа, не повреда, ке лежам затвор за двојно убиство од прв степен
Jас како девојка не се согласувам со ова,шамар е шамар не е важен полот на раката што да удира.И немој да го споредувате нашето удирање со машко удирање,нема логика