Дали некогаш сте го удриле партнерот?

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
на пример
1
2
3
4

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
никогаш во животот не сум кренал рака на женско , а не пак на партнерката ... имало моменти на кој ми идело да ја истепам ама сепак од ко ке разимслиш подобро , поубаво да ја смириш и како луге да си решите проблемите одколку со насилство ..

Член од
1 мај 2008
Мислења
64
Поени од реакции
0
nitu sum udrila nekoj, nitu nekoj me udril. ako toa se sluchi go ostavam odma!
necivilizirana rabota!

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Да и го тепав еднаш, кога не сака да слуша, тоа му е.
:toe::pos:

Член од
27 август 2005
Мислења
30
Поени од реакции
2
Е сега вака. Прочитав неколку поста од девојки што страшно ме накурчија, као "Еднаш го удрив ама бев нервозна" или "Да, еден шамар, ама заслужи" и ниедна осуда не слушнав за таква постапка од женско од другите женски. Имано, единствени осуди добија тие што кажаа дека сепак удриле девојка. Осудите беа во форма на навреди и морам да кажам со полно право.
Но, ако женско крене рака на машко, треба да е спремна да се носи со последиците! (шамар, бокс, р`каница у фаца и сл.) Имено, до сега фала Богу не сум дошол во ситуација да удрам девојка или девојка да ме шлапне мене. Не дај Боже на некоја да и текне мене да ми удри шамар, што и да сум направил, инстант добива повратна, ако не и дупла. Она мене, јас нејзе, па да видам после дали ќе биде спремна да се смири и натенане да каже што ја мачи и како можеме да го решиме проблемот. Можам јас да се контролирам, ќе мораш сестро и ти. До девојките што сепак мавнале први дечко и после се извинувале: "Имате среќа што не сте биле мои девојки А И ЈАС СУМ ИСКЛУЧИТЕЛНО БЛАГОДАРЕН што не сум бил Ваш дечко.". До дечковците на тие женски особи што попиле шамар од девојката:"Grow a pair and get back to me..."

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Е сега вака. Прочитав неколку поста од девојки што страшно ме накурчија, као "Еднаш го удрив ама бев нервозна" или "Да, еден шамар, ама заслужи" и ниедна осуда не слушнав за таква постапка од женско од другите женски. Имано, единствени осуди добија тие што кажаа дека сепак удриле девојка. Осудите беа во форма на навреди и морам да кажам со полно право.
Но, ако женско крене рака на машко, треба да е спремна да се носи со последиците! (шамар, бокс, р`каница у фаца и сл.) Имено, до сега фала Богу не сум дошол во ситуација да удрам девојка или девојка да ме шлапне мене. Не дај Боже на некоја да и текне мене да ми удри шамар, што и да сум направил, инстант добива повратна, ако не и дупла. Она мене, јас нејзе, па да видам после дали ќе биде спремна да се смири и натенане да каже што ја мачи и како можеме да го решиме проблемот. Можам јас да се контролирам, ќе мораш сестро и ти. До девојките што сепак мавнале први дечко и после се извинувале: "Имате среќа што не сте биле мои девојки А И ЈАС СУМ ИСКЛУЧИТЕЛНО БЛАГОДАРЕН што не сум бил Ваш дечко.". До дечковците на тие женски особи што попиле шамар од девојката:"Grow a pair and get back to me..."
Ај бе па ти како се палкаш, па не е некое мавање тоа, едноставно немаат сила to make it count:pos:. И немора да дадеш повратен фидбек у стилу шамар/бокс/пљуваница, туку само криво да ја погледнеш - ке ти се извини и ке те праша како може да направи да и простиш. Ти тогаш смислуваш некоја еееееептен испревртена секс фантазија и се фаќате за работа:pipi:

А јас само во еден ЕДИНСТВЕН случај би повредил женско: Да ми е жена, да имаме прекрасни дечиња и убава куќа, еден ден да се вратам среќен од работа и да го извикам она стандардното "Honey, i'm hooome!", и да ја начекам како се кова со некој копук.............после тоа, не повреда, ке лежам затвор за двојно убиство од прв степен:vozbud:

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.892
Поени од реакции
11.184
Ај бе па ти како се палкаш, па не е некое мавање тоа, едноставно немаат сила to make it count:pos:. И немора да дадеш повратен фидбек у стилу шамар/бокс/пљуваница, туку само криво да ја погледнеш - ке ти се извини и ке те праша како може да направи да и простиш. Ти тогаш смислуваш некоја еееееептен испревртена секс фантазија и се фаќате за работа:pipi:

А јас само во еден ЕДИНСТВЕН случај би повредил женско: Да ми е жена, да имаме прекрасни дечиња и убава куќа, еден ден да се вратам среќен од работа и да го извикам она стандардното "Honey, i'm hooome!", и да ја начекам како се кова со некој копук.............после тоа, не повреда, ке лежам затвор за двојно убиство од прв степен:vozbud:
So ovoj post najveke se soglasuvam vo ovaa tema i bi go primenil jebiga. Btw, do sega ne sum udril partnerka, a edna zasluzi bajagi ama svrtev grb i ne ja vidov poveke.

TinyGiant

што сакам
Член од
9 април 2008
Мислења
236
Поени од реакции
3

не сум удрил, нема ни да се деси, ама во "болдираната" ситуација..."Oh yes, there will be blood" што би рекол Jigsaw

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Имам удрено ама на шала, инаку ми е ептен глупо, мизерно...

Б

БејбиГрл

Гостин
Се каравме еднаш и го удрив,ми рече "ај почешај ме пак"...почнавме да се смееме и толку од кавгата
И немој да го споредувате нашето удирање со машко удирање,нема логика

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
ејјјјјјјјјјјјј,немам удрено бегај бе страв ми е ако ја удрам сешто може да биде вилица ќе и откачам па после ???Во глобала односно целосно сум против мавање,тепање девојки така да шала на страна не сум удрил а не ни мислам да удрам,зборот повеќе боли од ударот,модрицата поминува али навредата не.

Член од
10 мај 2008
Мислења
364
Поени од реакции
13
Еднашка имам удрено шамар, али по нејзин желба бидејќи сакала да дознае како би изгледало тоа дејствие на неа од моја страна, Ха! Тоа ти е .. жени

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Имам удрено....ме изнервирале, се зачепкале, па си заслужиле шамарче :smir:

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
И немој да го споредувате нашето удирање со машко удирање,нема логика
Jас како девојка не се согласувам со ова,шамар е шамар не е важен полот на раката што да удира.

Едит

Да се изјаснам на темата,обостран е одговорот не.

Kajgana Shop

На врв Bottom