U
UniqueGirl
Гостин
Мило ми е ако е така.Да да, да не копкат сите нас овде, која е оваа уберинтелигентна девојка, и дали некогаш ќе ја запознаеме нејзината генијалност. Swell.
Вујаклија kixass, не?И пак, да не одам скроз офтопик, да ти спомнам уш нешто, околу тоа за цената шо го пиша. Може ние немаме толку големо искуство како твоето (кое е неспоредливо поголемо, без сомнение), ама верувам дека ќе се сложат многу со мене. Тие што „даваат“ и кажуваат дека имаат недостижна цена, некако во пракса најефтино испаѓа дека се добиваат. И тие опасните, исто така најбезопасни излегле. Нив, најлесно им се „зема“. Колку да ти кажам, да не си леташ многу во облачиња ако си имаш одредено цена.
едит: цитирање рап стихови, лесни реплики, копирање од постови на некои други. О мај гад, ти си од тие опасните.
Па твоите нископрофитабилни реплики сведени на лично ниво и не се баш запрепастувачки. Ако сакаш можеме и на тоа да ја сведеме, но нема да кореспондира со твојата уберинтелигенција.
Значи ќе те замолам во врска со темата, јас лично се надоврзав на постот на Никола.
Се сложуваш ли со наведеново? Да или не? За да знам на што алудираш. Колкава е цената на нашето тело, и зошто е потцената како што е наведено во темава.
Тоа им е единственото кое им вреди.
Затоа и максимално го користат.
Наравно.А, и ова си го пишала бе
Да, кога некој знае како да ги употреби.