Дали на женската "и бараш" , и колку "ти дава"

U

UniqueGirl

Гостин
Да да, да не копкат сите нас овде, која е оваа уберинтелигентна девојка, и дали некогаш ќе ја запознаеме нејзината генијалност. Swell.
Мило ми е ако е така. :pipi:

И пак, да не одам скроз офтопик, да ти спомнам уш нешто, околу тоа за цената шо го пиша. Може ние немаме толку големо искуство како твоето (кое е неспоредливо поголемо, без сомнение), ама верувам дека ќе се сложат многу со мене. Тие што „даваат“ и кажуваат дека имаат недостижна цена, некако во пракса најефтино испаѓа дека се добиваат. И тие опасните, исто така најбезопасни излегле. Нив, најлесно им се „зема“. Колку да ти кажам, да не си леташ многу во облачиња ако си имаш одредено цена.
едит: цитирање рап стихови, лесни реплики, копирање од постови на некои други. О мај гад, ти си од тие опасните.
Вујаклија kixass, не?
Па твоите нископрофитабилни реплики сведени на лично ниво и не се баш запрепастувачки. Ако сакаш можеме и на тоа да ја сведеме, но нема да кореспондира со твојата уберинтелигенција.
Значи ќе те замолам во врска со темата, јас лично се надоврзав на постот на Никола.
Се сложуваш ли со наведеново? Да или не? За да знам на што алудираш. Колкава е цената на нашето тело, и зошто е потцената како што е наведено во темава.

Тоа им е единственото кое им вреди.
Затоа и максимално го користат.

А, и ова си го пишала бе :)
Да, кога некој знае како да ги употреби.
Наравно. :pipi:

КиреМали 1911

Модератор Неимар
Член од
23 јуни 2007
Мислења
1.313
Поени од реакции
223
Дали јас се сложувам или не, имаш во претходните мои постови. Не си ласкај дека сведувам на нешто лично, ме иритира твоето непочитување на форумов.

Цената на твоето тело си ја поставуваш сама. Не ти ја поставувам ни јас, ни Никола, ни никој друг. Исто како што сами си ја поставуваме цената на нашиот мозок. Тие сме кои што сме. И со тек на време, самите се изјаснуваме кои сме.

И да ти повторам, заш очигледно не си доволно сконцентрирана да читаш, од преголема возбуда да вратиш и да се направиш паметна (а не си, верувај. Зошто, ќе ти објаснам на друга тема и во друга прилика). Вашето тело не го потценува никој, ако не си го потцените сами. Пази, и преценувањето некад носи контра ефект. Колку да си знаеш. За, пак ќе ти повторам, да не си леташ во облачиња.

Убаво ти рече Мац. Сконцентрирај се, и потруди се да напишеш твое мислење. Размрдај тоа ќелиите, ќе видиш дека, дури и ако изгубиш дебата, ќе се осеќаш подобро, одколку сега. Немој да копираш туѓи зборови и да им ги враќаш назад на тие што ги напишале. Крај краева, не е здраво да се сметаш за најпаметна, дури ни за твои години. Пробај малку да учиш и да сфаќаш, поарно ќе ти е. Чак и цената може ќе ти се дигне.

И те молам, проштавај на моите нископрофитабилни реплики. Ти реков, не можеме сите со твојата генијалност. Затоа, нема да ти реплицирам повеќе. Ако не ти влезе ништо во глата досеа, кој сум јас да се трудам да ти влезит. За во глава зборувам, да не се разбериме погрешно.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Да, што е финтата со тоа дека жените даваат? Во стандардниот секс, жените се тие што *примаат*, а *мажите* се тие што даваат!

Сте помислиле некогаш на тоа? Сте помислиле дека мажот треба да *сака* да има секс со жената, за тоа да се случи (инаку нема да му се дигне)?

Или сметате дека сте до *толку* убави, што *секој* маж, по дефиниција, сака да има секс со вас? И дека ама ич не треба да се потрудите *вие* на *мажот* да му угодите, за да има добар секс од двете страни?

Сексот е тимска активност и мора да има добра комуникација меѓу двете страни. Оној момент кога еден ќе помисли дека има ексклузивно право и дека сексот зависи само од него/неа, настануваат проблеми.

D

Delux

Гостин
Ако добро те разбирам, си сакала да пишеш дека секоја жена има своја цена, меѓутоа, ретко кој може да ја плати. После немој ама ич да се чудиш зошто, слушаш од машко дека оваа и оваа била курва, онаа и онаа била дроља, спонзоруша, бештија итн итн. Чим си имате цена, тогаш овие епитети ви се вклучени во неа.
мислам дека поинаку мислеше unique со болдот...имено таквите епитети се лепат на недостижните,а инфериорните ке си лаат ко песој на празно.Од кај знајш можи си има критериуми бе јас ако немам доволно кеш од шо мака да биди со мене,кога некој друг има и е поубав од мене ова ко пример се вели:)

Член од
20 декември 2009
Мислења
16
Поени од реакции
0
Машките ви прават муабети и ги трпат вашите глупости само за да ја добијат пичката. Не се залажувајте дека некој ве гледа ко личност.
bas sakam da znam dali vaka ke ja gledas i majkata na tvoite deca?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Почнав да читам, кога стигнав до ова "твојот модераторски законик", прекинав. А како што гледам тоа е почеток на постот. Значи од мојот совет да се сосредочиш, нешто не си сфатила.

Јас никаде не се дигав дека сум модератор, тоа ти си забегала нешто девојче. Ако тебе те боли нешто посебно што дискутирав со факти, тоа е твој проблем.
Ако те боли што барам факти, а немаш, тоа е твој проблем исто.

Му кажав и на wot на мсн, ти си човече како 2012 филмот. Со специјални ефекти напукана, али без некоја посебна поента. Т.е. имаш поента, да бидеш кул. Али тоа лажи си го Год, пошто гледам он одма се попали "како си ми го спопикала во првата реплика". Значи вие дечките од пост-Чернобил генерацијата (како што милува Новинарка), не ви е битно за што се дискутира - битно да го спопикате на некој.
Не се лажи дека си Јуник, најниско интелигентна тактика е да се ругаш со противникот на лични работи, а не на факти. Еве, да ти демонстирам како која си, the greatest reality supervillain of all times.

Повели, нагледај се, можеби од страна вака ќе сфатиш нешто?*

*тешко, али ај, ние МОДЕРАТОРИТЕ сме тука да ти помогнеме.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Машките ви прават муабети и ги трпат вашите глупости само за да ја добијат пичката. Не се залажувајте дека некој ве гледа ко личност.
bas sakam da znam dali vaka ke ja gledas i majkata na tvoite deca?
Нормално дека кога некое машко ќе ја признае за човек, па после и мајка на неговите деца, нејзиниот статус ќе биде подигнат за таа да биде достојна прво во негови очи, а после и со тоа пред светот.
Не знам како едноставна работа ко валидација на постоење не ви е јасна за поимање.

M

MIL

Гостин
Јас не барам ништо од девојка ми едноставно ако некого љубиш даваш се од себе :back:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Алооооооооооооооооооооооо!
Ја унавте темата.
Еве ви ја вистинската.
Одете таму сеа анализирајте си се дали сте мистериозни, дали ви се дига на тајтлот и ставајте си бројки за интелигенцијата.
Свашта бе -.-:
Шо луѓе ќе бевте секоја тема на лично ниво да ја сведувате, мене не ми е јасно.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Mene mi davaat, jas im zimam...
Dolgo se mislev sto glupost i jas da napisam na temava, ama Ada me zaeba, go pisa edinsvenoto pametno nesto, pa odluciv da odam mainstream
i da lupnam i jas nesto idiotsko kako 99% od postovite!

Znaci: daj za da ti se dade, hahahaja!!!!:vozbud::pos2:

U

UniqueGirl

Гостин
Почнав да читам, кога стигнав до ова "твојот модераторски законик", прекинав. А како што гледам тоа е почеток на постот. Значи од мојот совет да се сосредочиш, нешто не си сфатила.
Што не сум сфатила? Дека женската популација има нешто више него меко влажно дунде и цициња?

Јас никаде не се дигав дека сум модератор, тоа ти си забегала нешто девојче. Ако тебе те боли нешто посебно што дискутирав со факти, тоа е твој проблем.
Ако те боли што барам факти, а немаш, тоа е твој проблем исто.
Кои факти? Ти воопшто не дискутираш. Једина преокупација ви е да се узвишите као демек, жениве према муживе инфериорни. И еготрипате.

Му кажав и на wot на мсн, ти си човече како 2012 филмот. Со специјални ефекти напукана, али без некоја посебна поента. Т.е. имаш поента, да бидеш кул. Али тоа лажи си го Год, пошто гледам он одма се попали "како си ми го спопикала во првата реплика". Значи вие дечките од пост-Чернобил генерацијата (како што милува Новинарка), не ви е битно за што се дискутира - битно да го спопикате на некој.
Не се лажи дека си Јуник, најниско интелигентна тактика е да се ругаш со противникот на лични работи, а не на факти. Еве, да ти демонстирам како која си, the greatest reality supervillain of all times.
Болдираново: Сам себи убијал.

Повелела едно клипче да ти демонстрирам како кој си ( female верзија )

И дај лади си го. Не ми го спомињај GoD. у постови ок?

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
По се изгледа ви треба групно оладување од темава.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Што не сум сфатила? Дека женската популација има нешто више него меко влажно дунде и цициња?

Кои факти? Ти воопшто не дискутираш. Једина преокупација ви е да се узвишите као демек, жениве према муживе инфериорни. И еготрипате.

Болдираново: Сам себи убијал.

Повелела едно клипче да ти демонстрирам како кој си ( female верзија )

И дај лади си го. Не ми го спомињај GoD. у постови ок?
Чек, не го користам смајливо, али ова е посебна прилика:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Значи Кире_Мали пред некој пост ти пиша, наместо да копираш, напиши сама. И ти што направи?

Прво цитираше дел со збор кој очигледно не го знаеш. Да се сосредочиш значи да се смириш, оладиш, каналираш мисли и кажеш нешто без да се фураш дека си Марсовка. Кај нејзе доаѓа природно, пошто обично седи на поентата, кај тебе не.

Второ, викаш дека не сум спомнал факти, а твоите колешки (овај оние од исти пол) веќе ме имаат цитирано и пишано дека сум во право. Што значи пак бев во право - не си ја читала темава.

Трето, ме виде дека во друга тема пишав "сам себе убијал", па дури во три поста ми го пиша. Нешо као "играње против него со негови зборови" или друга финтица ми правиш?

Четврто, ја ставив Јутјуб клип, ти одма стави за мене. Човече, па мислам си се заљубила во мојов стил на пишување, а пишам нешто, одма ми враќаш со paste на истото. <3

Петто, што као, почна да се нервираш? Год го спомињав за да докажам поента дека не ви е местото тука (што и ми е целата поента, ако не ме сфати), односно дека нит читате за што се работи, туку битното е да "здупите и заќутите некого со вулгаризми". "Не ми го спомињај Год, пошто не можам да ти вратам за тоа што ми го кажа со него". :(

И шесто, Магде е конечно во право - на муабетов не е местото тука. Да не пишеше "Очајни сте", немаше да се испамира темава, ама тешко е да одолешееш шанса да го спукаш на модератори, зар не? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom