Дали може љубов помеѓу братучеди?

Член од
17 јуни 2009
Мислења
84
Поени од реакции
3
Љубов помеѓу братучедии?
Неема шанси...
Тоа не можам ни да го замислам :/

Член од
28 јануари 2009
Мислења
238
Поени од реакции
37
Ма тоа ни у лудило не би го напраил бе шо вие
Па после изроди се раѓаат епа ке се раѓаат коа ќе се измешаат гените така е :salut:

Член од
16 декември 2008
Мислења
391
Поени од реакции
125
Изроди немора да значи. Јас познавам , верувале или не, први братучеди се оженија сега имат 3 деца, 2 машки и 1 девојче, здрави прави ништо не им фали, првото сега заврши седмо одделение другите се помали. А имам другарка која има дечко трет братучед тие дознаа дека се братучеди кога веке беа во врска некаде 5-6 месеци, раскинаа недела дена и пак се вратија дека многу се сакаат, ненормално многу, неможат еден без друг. Таква лјубов немам сретнато. Заедно се веке 5 години и никако не се караат, едноставно љубов во права смисла. Нивните дома на почеток преговараа, ама крај на крај тие беа криви што не ги запознале навреме, а потоа ги прифатија и се им е ок.
Така да стварно поима неам со да кажам друго за темава и мене ми е малку чудно ама не им судам на тие што се залјубени во роднина.

_Perdika_

Proud To Be Macedonian!!!
Член од
7 јануари 2009
Мислења
77
Поени од реакции
11
Јас имам направено грешка со втора братучетка, се имам смувано повеќе пати, ама не знаевме дека сме братучеди, од кога дознавме ни здраво не си викаме кога ќе се видиме. Среќа што работата не отиде подалеку. А не можам да ги сватам тие што знаат дека се роднини и пак се заедно. Нездрави

Изроди немора да значи. Јас познавам , верувале или не, први братучеди се оженија сега имат 3 деца, 2 машки и 1 девојче, здрави прави ништо не им фали, првото сега заврши седмо одделение другите се помали. А имам другарка која има дечко трет братучед тие дознаа дека се братучеди кога веке беа во врска некаде 5-6 месеци, раскинаа недела дена и пак се вратија дека многу се сакаат, ненормално многу, неможат еден без друг. Таква лјубов немам сретнато. Заедно се веке 5 години и никако не се караат, едноставно љубов во права смисла. Нивните дома на почеток преговараа, ама крај на крај тие беа криви што не ги запознале навреме, а потоа ги прифатија и се им е ок.
Така да стварно поима неам со да кажам друго за темава и мене ми е малку чудно ама не им судам на тие што се залјубени во роднина.
За тоа дека децата не им се изроди малце не ми се верува, живеам во Припор и тоа сељачиштата не братучеди, браќа и сестри се зимаат, па видете ги какви се бетер од киклопи, не личат на луѓе. Така да ептен блиски роднини да стапат во брак во никој случај. Па колку и да бидат вљубени. Подобро геј бракови отколку ова

M

Mr.InF3ction

Гостин
значи и последната девојка во цел свет да е братуцчедтами нема шанси да се заљубам во неа...ниту да помислам нешто сексуално :tapp::tapp::tapp:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
:lud:ja ne go sakam nego. Go imam sakano od preed nekoe vreme malku mi se sviga i neznam dali kako bratuced ili kako nesto poseriozno. A ina4e mi e 4 brratuced vsusnost doznav pred edna godina otkako go zasakav:pipi:
Немаш гајле девојко! После трето колено не се рачуна. Така да слободно може да се плескате без да се устричавате дали сте братучеди или е инцест.
Шмек :wink:

O

Out Boy

Гостин
Дали може...?
Човекот не е имун на ништо, најмалку на телесна привлечност кон некого.

Е сега, законот убаво си кажува кој со кого може во брак, и тоа е нагласено дека е од генетски причини.

А дека може некој да се затреска во братучед/ка, секако дека да. Ама ако се сфати во каква стапица влетал, ќе остане само на “затрескување“ и ништо повеќе.

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Може да постои љубов помеѓу братучети. Се прашувате зошто?
Затоа што можеби тие НИКОГАШ не се запознале и незнаат дека се братчеди. Но ретки се ваквите случаеви.

Член од
25 јуни 2009
Мислења
81
Поени од реакции
2
нема шансии ..
Се знае роднини се роднини, и мислам дека дечко не треба да не речам не смее дечко/девојка да ти биде близок роднина па дури ни далечен!
Не можам да помислам да бидам со братучедите без разлика на тоа што сите се машки и тука сме со возраст!:ne:

Ares

Immortall
Член од
3 февруари 2009
Мислења
154
Поени од реакции
11
Не е ок ако сте 1ви или 2ри братучеди, после тоа може што сакате да бидете :)

Член од
29 јуни 2009
Мислења
28
Поени од реакции
0
Темава е болна, никогаш не би можела ни да помислам да имам чувства спрема мој 1, 2, 3 па и 4-ти братучед. :nenene:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Темава е болна, никогаш не би можела ни да помислам да имам чувства спрема мој 1, 2, 3 па и 4-ти братучед. :nenene:
а 5ти?....еј ама згоден е ко Бред Пит а шмекер ко мене...:) Тогаш ќе прифатишшш...те глеам ја!

Член од
17 март 2009
Мислења
194
Поени од реакции
22
Vrska so bratucet da ama posle 4 koleno nagore ,da moze se prifaka.Ama ako stanuva zbor za vistinski bratucedi,a ne odposle ti kazuvaat (bez razlika dali lazat ili se vistinski bratucedi)deka se bilo izmisleno...prvin proveri kako e sto e a posle prepustise na ljubovta;)

Kajgana Shop

На врв Bottom