Дали може љубов помеѓу братучеди?

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Сите си имаме некое мислење и најчесто сите сме против нешто што изгледа табу во моментот
еве и јас сега викам дека не подржувам врска помеѓу братучеди, и стварно така се чуствувам во моментов но утре можеби ќе запознаам некоја особа ќе се заљубам и ќе откријам дека ми е братучед.
Сакам да кажам дека се звучи поинаку додека не ни се случува нас
е кога ќе ти дојде мувата на капата поинаку се размислува
Генерално така се случува. Чест на исклучоците

M

Mr.InF3ction

Гостин
Сите си имаме некое мислење и најчесто сите сме против нешто што изгледа табу во моментот
еве и јас сега викам дека не подржувам врска помеѓу братучеди, и стварно така се чуствувам во моментов но утре можеби ќе запознаам некоја особа ќе се заљубам и ќе откријам дека ми е братучед.
Сакам да кажам дека се звучи поинаку додека не ни се случува нас
е кога ќе ти дојде мувата на капата поинаку се размислува
Генерално така се случува. Чест на исклучоците
брат друго е да знеш деке ти е братучед-ка и да се заљубиш.. а друго е ќе се заљубиш па после ќе дознаеш дека ти е братучед-ка

Член од
4 јуни 2009
Мислења
261
Поени од реакции
28
брат друго е да знеш деке ти е братучед-ка и да се заљубиш.. а друго е ќе се заљубиш па после ќе дознаеш дека ти е братучед-ка
Тука си во право, ако од кога веќе ќе дознаам дека ми е братучед, нормално дека веќе скроз друго мислење ќе имам за таа личност, ќе го гледам со други очи...

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Зависи каква братучетка имам и дали е опенмајндед:)) Не бе. беај таму. Али со нечија друга братучетка може.Саше како по дома?

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Да во право си различно е
Само поентата беше дека многу поинаку гледаме на работите кога не ни се случуваат нас. Барем јас лично многу работи сум осудувала но иронијата на животот секогаш функционира па сватив дека трба да избројам до 10 и да помислам ,,што ако сум јас во таква ситуација,, пред да кажам нешто:smir:

Pep

Член од
1 декември 2009
Мислења
86
Поени од реакции
21
Ne vikajte dvapati na sekoj moze da mu se sluci.

Ninjazelka

Фејкер
Член од
12 август 2011
Мислења
102
Поени од реакции
33
па љубов помеѓу братучеди не е убаво прво затоа што се братучеди значи више се во родниска врска. а 2ро дека тое ке биде геј 2ца бртатучеди во врска...

Cheross

COOL BOY
Член од
27 август 2011
Мислења
548
Поени од реакции
381
па љубов помеѓу братучеди не е убаво прво затоа што се братучеди значи више се во родниска врска. а 2ро дека тое ке биде геј 2ца бртатучеди во врска...
Ке може малце појасно...за последната реценица

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128
Со мојот бивш дечко сум братучедка а немав појма за тоа! :pos: Мајка ми ми рече дека сме роднини и после некое време раскинавме. Едноставно не ни одеше, не беше причина нашата роднинска врска ама сепак се чувствував малку чудно кога дознав дека ми е братучед! :LOL:

Член од
1 септември 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Јас познавам една таква двојка, но илегално си се љубат. Не можеш да докажеш, но сите "знаат"...

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Од трето колено па на даље.. ВОЗИ МИШКО ! :salut:
Кај пишува дека не се важи? И 10 колено да е пак се важи, пак има тука некои кесно поврзани крвни врски... и ако си заедно со братучд ти/братучетка ти и ако имате односи мислам дека сепак тоа ке се смета за инцест, а доколку имате и дете големи се шансите истото да има некоја аномалија.. Но со малку среќа се е ОК...
Како и да е никогаш не би се вљубила во некој за кого знам дека ми е братучед (според мене тоа можат да го направат само луѓе кои имаат некое ментално пореметување). Но доколку не знам дека ми е братучед и се вљубам во него, потоа кога ке дознам дека ми е братучед ке се откажам од таа „љубов“ и чао пријатно xD

Cannabinoid

Cannabinologist, MMD
Член од
18 јануари 2008
Мислења
597
Поени од реакции
466
Кај пишува дека не се важи? И 10 колено да е пак се важи, пак има тука некои кесно поврзани крвни врски... и ако си заедно со братучд ти/братучетка ти и ако имате односи мислам дека сепак тоа ке се смета за инцест, а доколку имате и дете големи се шансите истото да има некоја аномалија.. Но со малку среќа се е ОК...
Како и да е никогаш не би се вљубила во некој за кого знам дека ми е братучед (според мене тоа можат да го направат само луѓе кои имаат некое ментално пореметување). Но доколку не знам дека ми е братучед и се вљубам во него, потоа кога ке дознам дека ми е братучед ке се откажам од таа „љубов“ и чао пријатно xD
Првите братучеди се многу тесно крвно поврзани, вторите нешто помалку, третите уште помалку. Научно е докажано дека шансите четвртите братучеди да добијат „неарно“ потомство се занемарливи, затоа истото делумно го оправдувам. Со трошка среќа, четвртите можат и истите си живеат топ живот со нормално потомство. Додека пак од петто па натаму не треба да се има апсолутно никакво гајле... ;)

R

Roten 96

Гостин
Јас признавам само 1 ви и 2 ри братучеди 3,4 не..така да меќу нив НЕ-дефинитивно не :)

Kajgana Shop

На врв Bottom