- Член од
- 20 мај 2006
- Мислења
- 119
- Поени од реакции
- 0
И постои ли ?Односно дали сте се влјубиле некогас во некој толку близок?И дали е моЖна?
:ija:love_comes_again напиша:И постои ли ?Односно дали сте се влјубиле некогас во некој толку близок?И дали е моЖна?
Знаат твоите и неговите за ова? Ако е 4-ти, тогаш е во ред. Јас којзнае од кога ги немам видено вторите, не па четвртите...love_comes_again напиша:темава е добра ама зависи како ке ја сватите мислам. Посто мене ова да бидам искрена ми се има слуцено и усте трае лјубов помегу мојот 3 или 4 братуцед П.С зенско сум
па добро сега, после 3 не е лошо, и нормално е, ама да засакаш некоја блиска роднина:lud:love_comes_again напиша::lud:ja ne go sakam nego. Go imam sakano od preed nekoe vreme malku mi se sviga i neznam dali kako bratuced ili kako nesto poseriozno. A ina4e mi e 4 brratuced vsusnost doznav pred edna godina otkako go zasakav
Значи ако ти е чеврт тогаш не се мисли, можеш слободно да се впушташ во тоа што го планираш односно го сакаш.love_comes_again напиша::lud:ja ne go sakam nego. Go imam sakano od preed nekoe vreme malku mi se sviga i neznam dali kako bratuced ili kako nesto poseriozno. A ina4e mi e 4 brratuced vsusnost doznav pred edna godina otkako go zasakav
Каква блиска рода, на хартија ти е можеби роднина од прапра баба ти или дедо ти ама генетски вие немате ниедна допирна точка.I am a bitch напиша:па добро сега, после 3 не е лошо, и нормално е, ама да засакаш некоја блиска роднина:lud:
ZA znaenje znaat nemase jas da doznaam ako tie ne mi kazea deka mi e bratuced i odma koga mi kazaa nekako mi padna tesko ali nema veze sega nekako go sakam malce ama ne sum sigurna bas kako stoAcid напиша:Префрлено во љубов и секс.
Знаат твоите и неговите за ова? Ако е 4-ти, тогаш е во ред. Јас којзнае од кога ги немам видено вторите, не па четвртите...
Уживај. :wink: