- Член од
- 17 јуни 2009
- Мислења
- 84
- Поени од реакции
- 3
Љубов помеѓу братучедии?
Неема шанси...
Тоа не можам ни да го замислам :/
Неема шанси...
Тоа не можам ни да го замислам :/
За тоа дека децата не им се изроди малце не ми се верува, живеам во Припор и тоа сељачиштата не братучеди, браќа и сестри се зимаат, па видете ги какви се бетер од киклопи, не личат на луѓе. Така да ептен блиски роднини да стапат во брак во никој случај. Па колку и да бидат вљубени. Подобро геј бракови отколку оваИзроди немора да значи. Јас познавам , верувале или не, први братучеди се оженија сега имат 3 деца, 2 машки и 1 девојче, здрави прави ништо не им фали, првото сега заврши седмо одделение другите се помали. А имам другарка која има дечко трет братучед тие дознаа дека се братучеди кога веке беа во врска некаде 5-6 месеци, раскинаа недела дена и пак се вратија дека многу се сакаат, ненормално многу, неможат еден без друг. Таква лјубов немам сретнато. Заедно се веке 5 години и никако не се караат, едноставно љубов во права смисла. Нивните дома на почеток преговараа, ама крај на крај тие беа криви што не ги запознале навреме, а потоа ги прифатија и се им е ок.
Така да стварно поима неам со да кажам друго за темава и мене ми е малку чудно ама не им судам на тие што се залјубени во роднина.
Немаш гајле девојко! После трето колено не се рачуна. Така да слободно може да се плескате без да се устричавате дали сте братучеди или е инцест.:lud:ja ne go sakam nego. Go imam sakano od preed nekoe vreme malku mi se sviga i neznam dali kako bratuced ili kako nesto poseriozno. A ina4e mi e 4 brratuced vsusnost doznav pred edna godina otkako go zasakav
а 5ти?....еј ама згоден е ко Бред Пит а шмекер ко мене... Тогаш ќе прифатишшш...те глеам ја!Темава е болна, никогаш не би можела ни да помислам да имам чувства спрема мој 1, 2, 3 па и 4-ти братучед. :nenene: