Дали може љубов помеѓу братучеди?

N

NeMiRnA

Гостин
Ma ajde gluposti,semejstvo si e semejstvo,alooo pa da mi se desi takvo nesto grrr,ke se gadam od sebe.Ili se zatreskam i posle otkrijam mi se cini odma ke so odtreskam i ke se mrazam.Mnogu si go pocituvam semejstvoto,mnogu sum privrzana za nego i si gi znam recisi site bratucedi taka da nema sansi da mi se desi toa.Isto ti se faka kao da ti e brat ne zezaj!Iam drugarka so ide so 4 bratuced i nejzinite doznaa i zabrani ja raskina,sea pak se fati so tipot i neznaat kutrite.Aj koa ke si rodat deca ke vidime reakcii hehehhee

Член од
16 февруари 2006
Мислења
191
Поени од реакции
0
IsidoraD напиша:
Lele luge bas ovie denovi nemozam da ja otrgnam temava od glava.
Porano ne vervuvav deka stvarno mozat da postojat vakvi raboti i den denes.
Vo Italija porano bilo dozvoleno da se zemaat prvi bratucedi za da se zadrzi bogatstvo u familija.Ok si vikam,porano bilo nisto strasno.
Luge u Juzna italija i dene denes se slucuvaat istite raboti:ija:
Nemozam da vervuvam so prv bratuced???!!!!
Pred edna nedela zapoznav edna devojka koja ide so svoj prv bratuced vece 1 godina,majka i se ponasa skroz normalno i veli deka mnogu go saka (Kako nema da go saka na brat i dete)
Mene mi e tolko bljak i sto nemozam da zamislam.
Ne e ni cudo sto u Italija ima tolku degenerici.

Inaku za cetvrto koleno mislam deka ne e tolku strasno ali sepak e gadno.Ima mnogu drugi ne e ni prv ni posleden!

За ова имам и јас видено,во Германија една италијанска пицерија ја држат еден брачен пар италијани и тоа први братучеди се имаат две деца,кај машкото се приметува малку дека нешто не е во ред а девојчето е сосема нормално.Ова ми е навистина незамисливо,ако девојката има намера да понатаму има нешто посериозно со нејзиниот братучед нека размисли убаво,без разлика дали е 4 братучед.Ако се решат на деца можеби ке биде се во ред ама ако недајбоже нешто не биде во ред со детето би го имала на совест. Затоа размисли малку повеке и подлабоко дали и кои би биле последиците.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Ne serete lugje : genetika e vo prasanje. I da nema nikakvo krvno srodstvo, ako krvta na dvata roditela ne e kako sto treba ke se rodi netachno dete pa ako sakate peshki izodete go Pacifikot!

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Веројатно е можна, бидејќи животот тоа го покажува со примери. И јас познавав една таква врска, но и двајцата немаа поим дека се крвно врзани. После откровението, нормално не се веќе заедно.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Рецесивни гени Маце, тоа се рецесивните гени кои доаѓаат до израз.

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
какоф инцест бе тоа само м’серите го праат

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Море и јас за малку ќе заглибев пред некоја година..
Бев на гости во друг град кај роднини, и кога излегов вечерта се загледавме со една девојка од друштвото таму.. среќа ништо посериозно не бидна, зашто утредента ја видов кај роднините, и дознав дека сме 2ри братучеди.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Па тоа е развратно...

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Acid напиша:
Трет или четврт братучед мислам дека не се важи, дозволено е :)
Не мило грешка си. Трет не смее, ама од четврт,пети натаму е ок.За секој случај терај на 6:je:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
Малку има други, па да морало на братучетки да терам... :)

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Ма имаше една детска глупост едно време меѓу мене и синот на мојат четврта братучетка (не, не, ништо перверзно, врсници сме) али не успеа. Во секој случај пред да направам било што убнаво испитав и видов дека ни со мајка му не сум блиска рода, а не со него...:)
Од економска гледна точка - ако прајте свадба од една страна ќе имате исти гости што значи помалку трошок... Се зезам, нормално

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
НЕ бе за ова мора да си ненормален некој да го направиш. Ипак роднина си е роднина.

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
Acid напиша:
Трет или четврт братучед мислам дека не се важи, дозволено е :)
и јас мислам така , шо има везе да не е прв и втор :icon_lol: :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom