Дали може љубов помеѓу братучеди?

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
До ниво на сродство на трети братучеди постои сеуште добра шанса плодот на љубовта да биде дегенеризиран, после ова ниво многу ретко се појавува ова, тоа е бидејќи процентот на исти гени после шесто (мислам дека беше ако на се лажам) ниво на сродство односно по трети братучеди е речиси скоро ист со тој на две личности од две различни места на континентов.
Значи ако ти е четврти братучед од здравствена и генетска гледна точка не е проблем.
Инаку во со бракови до шесто ниво на сродство е и со закон забрането , кај на с, во англија е дозволено трети братичеди да оснаваат брачна заедница , и токму поради ова кај нив се раѓаат повеќе дегенерици.
Јас само би бил многу пртпазлив со меѓуроднинските односи, бидејќи чим сеуште постојат какви такви фамилијарни живи врски можни се и одредени проблеми од општествен карактер, затоа претпазливо.
Инаку ако некоја мене ми се допадне и ми речат дека нешто ми е роднина одма се се брише не заради друго врски меѓу луѓе чии родители добро се познаваат и или се роднини може да биде многу чкакљиво и да испадне некоја „шпанска серија” што јас од дното на душата мразам да го видам, а не дај боже да го доживеам.

N

NeMiRnA

Гостин
luge be,so vi e be alooo,site bratucedi mi se prebliski i ovaa slika so mi ja dadovte u glava sea mi gi prevrte crevata.I 10ti neka e bratuced mi e i apsolutno ne

albanian_boy

pershendetje te gjitheve
Член од
14 април 2006
Мислења
252
Поени од реакции
10
pozdrav

zdravo pozdrav za site ,vo vrska so ovaa jas za mene mozam da vi kazam deka nema sansi mene da mi se sluci,ne mozam da zamislam edno vakvo nesto mene da mi se slucuva vo zivotot,a nekoi moze da go pravat toa bez problemi ama koga togas ke platime za takovo nesto mnogu skapo,znaeme site deka Gospod gleda sto pravime i sto e najbolno i najloso Gospod kaznuva ili podobro da kazam dopira vo nekoi raboti kaj sto mnogu boli,pa eve primer vo turcija ze zemat braucedite megusebe ama na kraj site so covecki mani se ragat decata,bolni,paralizirani ,a ovaa rabota vo Islamot e stroga zabraneta i jas od ova mnogu se pazam ,ne znam za drugite ama mene nema sansi da mi se sluci nikogas vo zivotot,pozdrav za site

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Mislam deka definitivno moze da se sluci megutoa mene ne mi se slucilo i siguren sum deka nema da mi se sluci zasto od tolku mnogu devojki nema da se zaljubam bas vo bratucetkata.No loso e sto moze da se sluci bez da znaat i dvajcata ako ne se videle so godini ili moze da ne se znaat voopsto pa slucajno da se sluci.

albanian_boy

pershendetje te gjitheve
Член од
14 април 2006
Мислења
252
Поени од реакции
10
imas mnogu pozdrav nemirna i jas se slagam so tebe i ne 10 i 20 ti neka mi e nema sansi da mi sluci mene toa,ne mi dozvoluva sovesta da napravam takvo nesto vo zivotot ,pozdrav se najubavo nemirna

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ова работава:

the closer the kin, the deeper it's in, a???

Бљак.
Не си ги знам третите, што знам, може сме се испообработиле со некоја трета или четврта, појма немам, ама да знам нема да можам. Што не знам, не ме боли, инаку сите втори и први си ги знам.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.519
Garfield напиша:
Ова работава:

the closer the kin, the deeper it's in, a???

Бљак.
Не си ги знам третите, што знам, може сме се испообработиле со некоја трета или четврта, појма немам, ама да знам нема да можам. Што не знам, не ме боли, инаку сите втори и први си ги знам.
Море, познавајќи те, и првата братучетка да изгледа ко (ова не е комплимент, само набројувам некои од личните форумџики) sch00lgirl, бичовите, злобница, или Dani^^^, ти одма би направил инцест. :hump:

Моето_е_поголемо

муа не ме лазе
Член од
22 јули 2005
Мислења
475
Поени од реакции
21
Баш сега ми текна една работа...
Едно време му се чудев на еден другар кој што велеше, читирам:
"што ми е гајле, к***т од рода не се разбира" истото го велеше и во друга форма, "к***т од убавина не се разбирал". Истиот тој општеше со кумата. Страшна работа. Очигледно само со другата глава размислувал. Уште и кога ми ја понуди, :violent1: КРАЈ.

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Ko so ti kazav i preeska ja mislam deka posle treti mozes, ako e ustvari treti ti si na granica ali ako e 4etvrti nemora ni da razmisluas. Ali sepak so i da odlu4is te podrzavam potpolno

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Acid напиша:
Море, познавајќи те, и првата братучетка да изгледа ко (ова не е комплимент, само набројувам некои од личните форумџики) sch00lgirl, бичовите, злобница, или Dani^^^, ти одма би направил инцест. :hump:
СЕ рачуна ли за инцест ако е со презерватив, па има гумче меѓу крвта, нели.
Ако не, ондак да знаете какви имам братучетки, мамата, само за ебење муахахахахаха :bip: :bip: :bip: :kez: :kez: :kez: :kez:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.519
Е ова е вистинскиот Гарфилд! :)

Океј, назад на темата!

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
абе меѓу братучедо можно е ало само ако не знаат дека се братучеди :lud::pos:
јас на Пр. му мавнав убаво одгледување од глава до петици на братучетми и стварно му фрлив око (Ако му го фрлев и другото немаше да го гледам веќе а и немаше на Форумов да пишуем) ами дека не сум двоцевкаш си се прибрав !!! :lud::lud::lud::lud::pos::pos::pos::pos:

DACY

DON JUAN
Член од
9 февруари 2006
Мислења
282
Поени од реакции
0
So zborite be..aposlutno jok burda!!:)

Kajgana Shop

На врв Bottom