Divider
Seraphim
- Член од
- 24 февруари 2005
- Мислења
- 27.337
- Поени од реакции
- 3.062
Од кај се?Јас имам 3ти брачеди шо се земаа. И имат детенце. Не е ментално заостанано.
Од кај се?Јас имам 3ти брачеди шо се земаа. И имат детенце. Не е ментално заостанано.
Па поубаво нека напраат дете. На овие ако им излезе нормално дете ептен ружно ќе биде. Вака има могучност за деформации па колку толку да личи на нешто.Срциња, како бе никој не може да ги разбере, зошто ги дискриминираат ?
4 имаат, две минимум се со дефект.Па поубаво нека напраат дете. На овие ако им излезе нормално дете ептен ружно ќе биде. Вака има могучност за деформации па колку толку да личи на нешто.
Го изгледа ли целото видео, гледаш дека недозволувањето на брак е нарушување на основно човеково право според адвокатот, гледаш ли дека ја тужат германија, замисли дури и во затвор лежел човекот. Тоа што децата ќе им бидат фалични не е никаков изговор за да на некого му се ускрати основно човеково право да стапи во брак и да биде среќен со личноста која што ја сака.Па поубаво нека напраат дете. На овие ако им излезе нормално дете ептен ружно ќе биде. Вака има могучност за деформации па колку толку да личи на нешто.
Абе јас само реков дека ако децата им излезат деформирани, тогаш ќе бидат поубави од нив. Демек ме боли кур дали ќе им дадат да стапат у брак, или па дали им кршат права...Го изгледа ли целото видео, гледаш дека недозволувањето на брак е нарушување на основно човеково право според адвокатот, гледаш ли дека ја тужат германија, замисли дури и во затвор лежел човекот. Тоа што децата ќе им бидат фалични не е никаков изговор за да на некого му се ускрати основно човеково право да стапи во брак и да биде среќен со личноста која што ја сака.
Гумата не екако правдината да се тенчи, ама да не се кини. Шо ако се сЌини?Само со кондом може.
Гума струја разделува не па фамилија.
aАбе трети братучеди не е проблем. Тетка ми е мажена за нејзин трет братучед и никому ништо. Мене вакво нешто не ми се случило досега, а и не верувам дека ке eми се случи.
a dali se vencani vo crkva i dali decata im se zdravi dokolku imaat decaАбе трети братучеди не е проблем. Тетка ми е мажена за нејзин трет братучед и никому ништо. Мене вакво нешто не ми се случило досега, а и не верувам дека ке ми се случи.