Дали може љубов помеѓу братучеди?

• Креатор на темата Креатор на темата love_comes_again
  • Време на започнување Време на започнување
Јас или сум била замрзната задниве неколку години што не сум го фатила овој тренд на заљубување или наталитетот повеке и повеке опага па се наога било каво решение за заљубување:pos2:

Со братучетка?
Не благодарам.
После зашто англичаните од кралската фамилија биле благо ретардирани... Токму поради оваа причина , се венчаат со братучеди , сестри итн итн .Само за да остане златото у фамилијата..
Море не ме боле за злато да се сексам со братучетка ми и да роди кретен , ноу тенкс.

можна бидејќи јас познавам двајца втори братучеди се венчаа и сега си имаат деца:toe:

Абе трети братучеди не е проблем. Тетка ми е мажена за нејзин трет братучед и никому ништо. Мене вакво нешто не ми се случило досега, а и не верувам дека ке ми се случи.

глупо ми е со братучедка...иако викаат после втора братучедка океј е...а за со прва братучедка, децата или ќе испаднат тотални ретарди, или тотални гении....нејкам да ризикувам

глупо ми е со братучедка...иако викаат после втора братучедка океј е...а за со прва братучедка, децата или ќе испаднат тотални ретарди, или тотални гении....нејкам да ризикувам

Во твојот случај ретарди :pos: :pos:

а и јас неможам да си замислам да имам врска со братучетка... нема шанси

Бљак , одвратно ... Знам дека може и има некои што се заљубуваат во братучеди, впрочем и мене како мала (7-8год.) ми беше симпатичен еден 2 братучед ама сеа ми е не замисливо.Глупо е денес што некако гледам роднините не комуницираат меѓусебе, не викам сите ама има и такви , и без да знаат се заљубуваат во 1 или 2 братучеди ,и после проблеми со децата... Бедно ...

Знам дека брак мегу први братучеди не е дозволено со закон. Но втори итн е дозволено.

sum bila svedok na takva ljubov i toa i kaj muslimani i kaj hristijani i stalno loso zarsva:raz:

Глупо е да се заљубиш во братучед/ка. Иста крв е бе .. незнам глупо е стварно.
ама има некои велат "к*** рода не познава " хах

може да имам нешто со нејзе, ако не знам дека ми е братучедка, а ако знам дека ми е братучедка е тогаш :nenene:

НЕ НЕ НЕ НЕ и не :nenene::nenene::nenene::nenene: каква љубов помеѓу братучеди бе дај не зезај те молам сепак БРАТУЧЕДИ СТЕ

..никогаш тоа не би го направила..абе преглупо е..па дури и да е последен на светов...
..ама имам пријателка..која одела со трет братучед три месеца:uvo:...ама незнаела..и кога дознала раскинале..но кога кажува за ова..се гледа дека се уште го сака:uvo:

абе ако е само sex онда може ако е љубов онда неможе оти е многу тапа така да се бацуваш со братучед/ка

јас немам братучетки така да никад нема ни да дознаам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom