Дали може да ме прислушкуваат?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
znaci definitivno moze
ke go menam brojot :D
А демек ако го смениш нема пак да те прислушкуваат? (ако те воопшто) :facepalm:

Иначе едно 90% од апсењата на јаки криминални фаци во историјата се базирани на прислушкување.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Тајноста на писмата и сите други облици на комуникација се загарантирани со Уставот.
Меѓутоа ова право не е апсолутно загарантирано бидејќи може да биде злоупотребено.Разговорите се прислушкуваат само заради одбрана на Републиката и заштита на здравјето на луѓето.

my work here is done.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Тајноста на писмата и сите други облици на комуникација се загарантирани со Уставот.
Меѓутоа ова право не е апсолутно загарантирано бидејќи може да биде злоупотребено.Разговорите се прислушкуваат само заради одбрана на Републиката и заштита на здравјето на луѓето.

my work here is done.
А знаеме дека мобилните телефони можеби предизвикуваат тумори, така да сите ваши разговори се прислушкуваат (y):pos:

Trust me i am a lover!

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
ako imal nekoj iskustvo neka spodeli
dali moze preku policija da mi go sledat glasot na mobilniot
Може да се прислушкува од Андроид 4.Х. верзија. Или имаат вградено или програмче има за да го симнеш што работи само на таа верзија.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.695
Поени од реакции
11.907
А вие свесни сте дека му давате совети и му помагате на криминалец и веројатно иден осуденик? За кратко време и вас ќе ве соберат во станица поради соучество во криминални работи :icon_lol: :sneaky:
Инаку за другаров.......собери ја бандата и сите научете некој древен египетски или сличен јазик. Никогаш нема да ве фатат нашиве :icon_lol:
И јас соучесник станав :coffee:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
znaci definitivno moze
ke go menam brojot :D
Не.....веднаш предај се во полиција....инаку може на вести ќе те гледаме како те апсат во некоја апција "Фонија".

Kajgana Shop

На врв Bottom