F
FARANG
Гостин
ESALON i slicni sistemi ima so godini. Zatoa samo kineska tehnologija. Niv kur gi boli gledaat oni samo pari d pravat sega za sega.
Не го плаши за џабе.Па и уште тема отворил, оф мори мајко Сега и да не те слушале, ќе те слушаат, ништо чудно и IP адресата да ти ја дознале досега.
ма да си набавиш неколку соколи па си праќаш кодирани писма преку нив чиста работа, би ти препорачал голуби кој се лесно достапни и поекономични но имаат многу недостатоци лесно може да се уловат
Можда знаат ама џабе им е. Сеа да не правам реклама, ама на комшијата комшија продава жолти пластични капи во форма на пирамида. Многу ефикасни а ефтини, блокира све. Е сега не знам само дали се само за на интернет или и против прислушување, затоа и не сакаф да му кажам на дечково што прашува, да не го заебам па јас да бидам крив после.Не го плаши за џабе.
Чисто сумњам ја дека има некој во МВР шо знае што е тоа IP адреса.
Све глупаци и џукели.
Фак ју мартин,баш сакав истото да го постирам,фак ју
па он нема да говори енглиски, ќе си говори македонскиНе знам дали некој веќе го спомна во темава, но прочитајте за системот Ешалон.
ESALON sistem za nadzor - koji kontrolisu pet drzava u kojima se govori engleski jezik, a kojima dominira SAD - prema listu Telegraph, navodno moze da nadzire telefonske, faks i e-mail komunikacije koje se prenose satelitskim putem bilo gde u svetu.
http://news.beograd.com/srpski/clanci_i_misljenja/djurdjevic/000418_esalon-peta_kolona_novog_svetskog_poretka.html