Curious
пичкин дим
- Член од
- 24 јули 2007
- Мислења
- 1.652
- Поени од реакции
- 1.899
Ајде сега да го мразиме женскиот пол! Сите изневеруваат! I`v tried that! ХахИма љубов бе шо ви е .... еве јас сум жив пример , одеше со мене 5 години и замина Словенија на факултет и за 1 месец се сврши со еден од тамо ... од љубов е бидено , чиста љубов за ЕУ пасош и плата од 2000 евра
и ? те бендиса ? знам бе златна не се јади грав секој ден и со постов само потврди дека си невернаАјде сега да го мразиме женскиот пол! Сите изневеруваат! I`v tried that! Хах
Како што кажува и насловот на овој текст, типов од очај за да легне нешто, ги смислил тактикиве од типот "само сељаци ебат, па дај и јас ќе се правам сељак". Значи, овој не се родил сељак, туку научил да биде таков, за да ќари нешто.Женските изневеруваат повеќе бидејќи:
Најдов една интересна приказна и ме интересира што мислите, има ли вистина во приказнава?
- Полесно е за женско да изневери. Машките полесно даваат од женските. За да бидеш дупач треба да бидеш убав, фит, да имаш пари, кола, саат.... За да бидеш курва не ти треба ништо. Не мора ни да бидеш многу убава.
- Статистиката вика дека просечна девојка има повеќе сексуални партнери од просечен тип, на иста возраст. Имаше една сцена во Американска пита кај што една од ликовите викаше: сакаш да дознаеш со колку имал некој тип, подели го бројот што ќе ти го каже со 3, а за да дознаеш колку имала некоја типка, помножи го бројот што ќе ти го каже со три. И генерално испаѓа точно. Женските имаат повеќе сексуални партнери што значи дека некои машки ебат далеку повеќе од некои други. Значи додека ние верните спиеме, и рака во оган ставаме од што сме сигурни дека се верни, нашите девојки се клецкаат со опасниот тип, дупачот со пари, кола, фаца... све.
Вика: Women are basically emotionally driven: if they feel it, they do it. Then they will rationalize it to themselves later. Nothing is more meaningful, or compelling to a woman than: 1) the way she feels and 2) learning more about her inner self and having emotional realizations.
Како што кажува и насловот на овој текст, типов од очај за да легне нешто, ги смислил тактикиве од типот "само сељаци ебат, па дај и јас ќе се правам сељак". Значи, овој не се родил сељак, туку научил да биде таков, за да ќари нешто.
Што е проблемов со пристапов? Да, можеби легнал, но прашањето е ШТО? Квантитетот не значи и квалитет. Да не зборуваме на тоа дека на ваков сељачки пристап се палат само исфрустрирани и искомплексирани жени, и оние кои едноставно немаат поинаква перцепција за машко женските односи (во голем дел од случаите татко им баш вака се има однесувано со мајка им). И тука е финтата, затоа може да видите магистерка, докторка или не знам колку успешна жена, а останува со некој сељак кој ја третира од долно подолно. Тоа е само пресликан role model од дома и од детството, ништо друго. Ако сакате таков нездрав однос, go for it.
Дали жените можат да изневерат? Секако? Мажите? Исто.
Единствената разлика е можеби во тоа што мажот, како визуелно суштество ќе посака да ја извара со некоја поубава/позгодна, додека жената може да посака некој друг ако и недостига емоционална топлина, возбуда или да се одмазди за неверство. При тоа, истиот не мора нужно да биде поубав од првиов
И мажите и жените се подеднакво способни за изневерување. Но, ДАЛИ ќе го сторат тоа...е, тоа е друго прашање и зависи од самиот човек. Тоа е веќе голем тест дали сте педер у душа или не, независно од полот (ги молам хомосексуалците да ми простат за споредбата, знаете дека не е ништо лично ).
Чекај малку, ако аргумент ти е овој постов со типов, тогаш не знам што да кажам...
- Значи ко прво не е муабетот како да се фатат квалитетните пошто нели овој само неквалитетни дупел. Муабетот е сите кај кои ќе пробал му успевало дури и да се фатени. Човекот научил how to push your buttons и како од која сака да добие секс. Тој факт зборува многу. Мене ми кажува дека никогаш не можеш да се ослониш на женска да не те изневери, без разлика колку многу ти кажува дека те сака.
Тоа се однесува на муабетот за искрена љубов, и тоа е дел од темата.- Не ми одговори на моите аргументи зошто жените изневеруваат повеќе. Јас ти сум под впечаток дека просечната жена има повеќе парнери од просечниот маж и дека за маж е потешко да изневери отколку за жена. Жената скоро никогаш нема да биде одбиена.
Тоа го прави гревот уште поголем. Како убиство со умисла и од небрежност.Голем дел од зафатените жени вараат со предумисла. Па така, типов од постот мисли дека е којзнае колкав силен ебач, затоа што плеснал некоја, не сфаќајки дека истата таа уште и пред да го види си има стратегија како да изневери со првиот слободен мајмун што ќе и налета.
Е, тука е разликата, драги мои, сакале вие да признаете или не, жените се поголеми стратези и планираат се, па ни неверството кај нив не е случајно. За разлика од вас, кај кои истото може да се деси отпат, непланирано
Убаво си пишав: скоро. Мораш да признаеш дека треба да биде само мааалку убава и нема да и биде голем проблем да добие секс. Оттука нема да и биде проблем да најде со кого да изневери.Имплицираш дека жената скоро никогаш нема да биде одбиена? Не е точно. Што ако таа е непривлечна, а мажот и преубав? Кој ќе има тука повеќе можности за неверство? Тој или таа? Веќе погодуваш кој ќе ги искористи истите.
Тоа е све супер ама тоа во некој друг муабет.А што се однесува до искрена љубов и почит, ако ја има, нема да изневериш, без оглед дали си машко или женско.
И не е никаква уметност да плеснеш некоја, уметност е да ја задржиш!
Првово е точно Маж може да вара жена со рандом девојки, ама ако и се смркне, таа ќе тргне по брат му, неговиот најдобар другар или слично Да, може жените поретко грешат, ама ако згрешат, тоа е со далеку пофатални последици.Тоа го прави гревот уште поголем. Како убиство со умисла и од небрежност.
Убаво си пишав: скоро. Мораш да признаеш дека треба да биде само мааалку убава и нема да и биде голем проблем да добие секс. Оттука нема да и биде проблем да најде со кого да изневери.
Тоа е све супер ама тоа во некој друг муабет.
После 2-3 пива и минималното е прекрасноЗа второво не знам, не сум маж, ајде кажете, дали ви се дига на секоја која е минимално убава?
ahahh da daПосле 2-3 пива и минималното е прекрасно
Дефинирај минимално, да знам дали имам потенцијал за швалерација или неПосле 2-3 пива и минималното е прекрасно
Минич до в пич, штикла и секси халахопка, добра шминка и сама на шанк .... не ќе мојш гла да кренишДефинирај минимално, да знам дали имам потенцијал за швалерација или не