Дали мислите дека кај девојките повеќе нема искрена искрена љубов, и повеќе изневеруваат од машките?

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Минич до в пич, штикла и секси халахопка, добра шминка и сама на шанк .... не ќе мојш гла да крениш
Plavooka Примети како тука ништо не се кажува за фаца на дотичната.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Минич до в пич, штикла и секси халахопка, добра шминка и сама на шанк .... не ќе мојш гла да крениш
Ништо, немам вакви хулахопки!

--- надополнето: 8 мај 2013 во 00:23 ---
Plavooka Примети како тука ништо не се кажува за фаца на дотичната.
Кој ти гледа фаца при таква секси гардероба, ајт...:icon_lol:

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Првово е точно(y) Маж може да вара жена со рандом девојки, ама ако и се смркне, таа ќе тргне по брат му, неговиот најдобар другар или слично:sneaky: Да, може жените поретко грешат, ама ако згрешат, тоа е со далеку пофатални последици.
Абе сеа, пофатални последици, зависи кој како гледа на нештата и што на кој ќе му се погоди.

Еве една приказна:

"A few years ago, BP was dating this girl. He really dug her and did everything he could to please her. He was a reasonably funny dude, not bad looking,and he sung for a band, so he had his choice of a few ladies, but chose this one because he was really fond of her. Bent over backwards for her, so to speak.
After the relationship goes on for awhile, he finds out she's been cheating on him. And it didn't just start, she's been cheating on him since they were courting. Apparently, his love for her wasn't mutual, and she just refused to give up other guys, even after their own relationship seemed to get serious.
BP was furious, but he wasn't the type to shit in her cereal, beat up the other guys, etc. But he wanted to get back at her somehow, some way.
A few days later, we're all out drinking, hanging out, hitting the bar circuit, having a good time when who else but his ex's mom actually shows up. Ex's mom gets liquored up with us when BP actually saw his opportunity for revenge.
So he sweet talks the mother to the point where she ends up bringing him back home with her, and then...you guessed it. He had sex with his ex's mother.
But the story gets better.
Post-coitus, he decides to get up and go to the kitchen to get a drink. Not putting anything on but a t-shirt, he walks into the kitchen and opens the fridge. At this point, his ex, who was out herself, comes in and runs into him, naked from the torso down, in her fridge. She screams at him, "What the fuck are you doing here?"
Nonchalantly, he replies, "Getting some orange juice."

Наравоучение ?

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Типов размислува како жена (барем во смисла на одмазда)!
Доста лукаво, дефинитивно поефикасно, ама можел бар да биде малце покреативен, вака се коцкал чекајќи да му се погодат работите. :icon_lol:

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Доста лукаво, дефинитивно поефикасно, ама можел бар да биде малце покреативен, вака се коцкал чекајќи да му се погодат работите. :icon_lol:
Ти што би сторил на негово место? Би почнал со сестра и, а би завршил со мајка и?:icon_lol:

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Типов размислува како жена (барем во смисла на одмазда)!
Ова е стварно женско понашање.
Ја да бев на негово место ќе и акнев бокс. Не тепам жени, немам удрено жена никад, ама до толку покварено понашање не се простува.

A

andrea85

Гостин
Ова е стварно женско понашање.
Ја да бев на негово место ќе и акнев бокс. Не тепам жени, немам удрено жена никад, ама до толку покварено понашање не се простува.
Аман бре силина за боксови, е многу си јак на зборови. По постов знаел тој што прави таа и чекал да не ќе се опамети:D Добро напраил човеков, се напил џус :) Испаднал кавалер до крај:vozbud:

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Аман бре силина за боксови, е многу си јак на зборови. По постов знаел тој што прави таа и чекал да не ќе се опамети:D Добро напраил човеков, се напил џус :) Испаднал кавалер до крај:vozbud:
Ја као машко искрено не поштувам такво однесување. Проблемите се решаваат директно, ако некој ти згрешил казната стигнува директно...
Сплетки и слични срања се покварена работа...

A

andrea85

Гостин
Ја као машко искрено не поштувам такво однесување. Проблемите се решаваат директно, ако некој ти згрешил казната стигнува директно...
Сплетки и слични срања се покварена работа...
Бре, кој си па ти да казнуваш директно. Можеш слободно да одебиш некоја а такви малограѓанштини не се во мода. Секој што си прави на своја глава си прави, нема потреба од покажување сила поготово на форуми и др срања.

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Бре, кој си па ти да казнуваш директно. Можеш слободно да одебиш некоја а такви малограѓанштини не се во мода. Секој што си прави на своја глава си прави, нема потреба од покажување сила поготово на форуми и др срања.
Па мене таа ми згрешила директно, кој друг треба да ја казни, господ?

Слушај, јас си го кажувам моето мислење за тоа како јас би постапил и што мислам дека е правилно. Не ми е цел да дигам сила на интернет.

Ти таквото однесување го гледаш како малограѓанско, јас пак ова да го направеше женска, да му вратеше на неверниот дечко, го гледам како курвинско.

A

andrea85

Гостин
Па мене таа ми згрешила директно, кој друг треба да ја казни, господ?

Слушај, јас си го кажувам моето мислење за тоа како јас би постапил и што мислам дека е правилно. Не ми е цел да дигам сила на интернет.

Ти таквото однесување го гледаш како малограѓанско, јас пак ова да го направеше женска, да му вратеше на неверниот дечко, го гледам како курвинско.
Јасно, сепак физички казни јас не одобрувам.

А кога не изневерува туку само гледа со поглед онака други мажи, што праиш, со шлаканици казнуваш?

Ама биди сигурен на таква ќе наебиш:LOL: , никад не вели никад и сигурно нема бокс да и акниш туку че цмиздриш:place:

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Јасно, сепак физички казни јас не одобрувам.

А кога не изневерува туку само гледа со поглед онака други мажи, што праиш, со шлаканици казнуваш?

Ама биди сигурен на таква ќе наебиш:LOL: , никад не вели никад и сигурно нема бокс да и акниш туку че цмиздриш:place:
Сепак играње со моите емоции и казнување со повредување чувства јас не го одобрувам.

Секако дека нема ја тепам ако гледа други. Ова и примерот од погоре се неспоредливи.

Не биди толку сигурна.

Kajgana Shop

На врв Bottom