Дали мислите дека кај девојките повеќе нема искрена искрена љубов, и повеќе изневеруваат од машките?

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
не е баш он толик,ама за расправијата шо ја имате моментално Луи многу едноставно и прецизно ги објаснува работите,поготово недге кај 2:30 внимателно слушајте

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Па би кренал само ако треба врата да отворам кога е со кеси натоварена и сл.
Срцка тој бе :pos:

Curious види вака...Дали знаеш дека со воспитни мерки над спротивниот пол можеш да добиеш кривична пријава и да одлежиш неколку месеци затвор ? Знам дека си свесен за тоа...Немој да ме разочараш...Мене родител не ме удрил не пак да дозволам дечко.
Ако ми врати некој на тој начин со изневерување ке ги отпишам двајцата од мојот живот...Ако отишла некоја која со мене се и сешто делела со мојот партнер ке ја отпишам од живите и него и нејзе...Лајф гоус он...Get over it...Не вреди...
Но во ред твое мислење го почитувам.

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
види вака...Дали знаеш дека со воспитни мерки над спротивниот пол можеш да добиеш кривична пријава и да одлежиш неколку месеци затвор ? Знам дека си свесен за тоа...Немој да ме разочараш...Мене родител не ме удрил не пак да дозволам дечко.
Ако ми врати некој на тој начин со изневерување ке ги отпишам двајцата од мојот живот...Ако отишла некоја која со мене се и сешто делела со мојот партнер ке ја отпишам од живите и него и нејзе...Лајф гоус он...Get over it...Не вреди...
Но во ред твое мислење го почитувам.
Не го избегнувај прашањето: што преферираш, машка казна или женска казна?

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Не го избегнувај прашањето: што преферираш, машка казна или женска казна?
A која е поентата со казната?Ке добие нешто оној кој ми се одмаздил?Апсолутно не...Само моментално задоволство на душичката која ке помине бргу.
Јас ти одговорив на твоето прашање...Твое е како ке го сфатиш :icon_mrgr:

A

andrea85

Гостин
Се сложувам.
А жената го бира субјектот на нејзиното неверство зависно од тоа колку е истиот изненадувачки и неочекуван?
Не се разбираме. Кај мажите е воглавно непромислено и импулсивно, а жение не бираат многу субјекти туку најболниот начин за одмазда. Јас така мислам. Секоја ситуација сама за себе.
Само сакам некој као овој силниов у фаца да ми каже што прави и како решава ситуација. Или ова ко вицот од К15 - не мешај ситуација со ќотек. Со насилство ништо не се решава и постигнува. Чао пријатно и очи да не те видам. Еве ме изневерува и ? да му отсечам муда...не бре..АДИОС

D

Daedalus

Гостин
Девојко, вторион пост никад не сум го пишал.....Си ги измешала штипките.
Се надевам дека тоа е у питање а не дека го праиш намерно.
Прати линк од вториот пост, да видам од кај си ме цитирала :)

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
A која е поентата со казната?Ке добие нешто оној кој ми се одмаздил?Апсолутно не...Само моментално задоволство на душичката која ке помине бргу.
Јас ти одговорив на твоето прашање...Твое е како ке го сфатиш :icon_mrgr:
Значи нема потреба од казна или одмазда, така? Да беше обратно, да те наведеше тебе некој да се заљубиш во него, да му угодуваш се што ќе посака, а ваму никогаш, ама баш никогаш да не ти бил верен, додека те лажел цело време...
Ти претпоставувам пак сметаш дека не е потребно да вратиш?
Не се разбираме. Кај мажите е воглавно непромислено и импулсивно, а жение не бираат многу субјекти туку најболниот начин за одмазда. Јас така мислам. Секоја ситуација сама за себе.
Само сакам некој као овој силниов у фаца да ми каже што прави и како решава ситуација. Или ова ко вицот од К15 - не мешај ситуација со ќотек. Со насилство ништо не се решава и постигнува. Чао пријатно и очи да не те видам. Еве ме изневерува и ? да му отсечам муда...не бре..АДИОС
Не пишувам да дигам сила. Стварно не ми е тоа целта.
Во случајов ме нервира што повеќето ќе речат браво си го/ја повредил емотивно, така треба.
Ја тврдам дека е многу почесно, многу пофер да повредиш некого физички отколку да повредиш некого емотивно со користење сплетки.
И врв на се, уште се правиш поцивилизиран, не си користел насилство.:facepalm:

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Значи нема потреба од казна или одмазда, така? Да беше обратно, да те наведеше тебе некој да се заљубиш во него, да му угодуваш се што ќе посака, а ваму никогаш, ама баш никогаш да не ти бил верен, додека те лажел цело време...
Ти претпоставувам пак сметаш дека не е потребно да вратиш?
Ми се случило и треба да се навракам на тоа?Било поминало...Никогаш не сум помислила на одмазда.Дечково не е вреден да се замарам ниту да ковам завери...Доволна казна ке му биде тоа што сум продолжила без него...
Што имам да додавам сол на рани безпотребно?Тој кој ме лажел тој изгубил личност која го сакала а напротив јас добивам со тоа што сум се ослободила од кретен кој не знаел да ја цени мојата љубов.
Ако се одмаздам ке сум задоволна само на почеток...На крајот можеби ке се покаам што сум го сторила тоа...Душата ке ми се полни со омраза наместо да продолжам понатаму...Абе ајде...Ке се одмаздувам...Како да не.
Тој си избрал да ме лаже да ме изневерува не можам јас да му забранувам.

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
No matter how beautiful a woman is, someone somewhere is tired of fucking her. Ова ви е една тајландска мудрост мислам беше од Private Dancer книгата и да знаете БАШ е така. Верност никогаш немало, тие што се верни и лојални само не налетале на правиот/правата што има да ти го сврти животот и сфаќањата за 180 степени во 10 минути. Затоа секоја ситуација треба да биде искористена, а напорите да бидат фокусирани кон тоа оној другиот/другата да не дознае. Колку повеќе искуство толку повеќе знаење на што треба да се пазиш и како да го направиш тоа.
За да некој некого изневери треба нешто да не штима во врската, нешто да ти фали за да истото го побараш кај друг. Не гледам причина зошто би го варала дечко ми кога се ми е погодено и тамам? Вистина не ми е јасно.
Секој може да изневери и маж и жена.

Инаку за болдираново....ако човек знае што сака во животот, има свои принципи и цврст карактер не верувам дека постои некој кој може да ти го сврти паметот за 180 степени за 10 мин.

zakaculko

skinhead '03
Член од
24 март 2009
Мислења
201
Поени од реакции
33
Кои работи според тебе се решаваат со котек?Ако сите решаваме така каде ке отиде светот?Јас едноставно не можам или не сакам да разберам.
обично малите машки деца у мало ќе си споделат некое шамарче или клоцичка, за да се знае кој ќе биде најголем фраер у малото, ама и тоа време умре, сеа на фејсбук се договарат кој ќе биде, оној шо има највеќе лајкови, ебате бедо

Kajgana Shop

На врв Bottom