Дали мислите дека кај девојките повеќе нема искрена искрена љубов, и повеќе изневеруваат од машките?

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Ја као машко искрено не поштувам такво однесување. Проблемите се решаваат директно, ако некој ти згрешил казната стигнува директно...
Сплетки и слични срања се покварена работа...
Абе види, директно ќе и бапнеш еден, два во фаца, ќе ти донесе полиција ќе дремеш малце во затвор. Биди змај "до сунце и до месеца",ако ти чини.
Или клецни ја мајка ѝ,па пофали се на другарите.Па сеа види кој е ќар, кој зијан.:icon_lol:

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
A со мавање на боксови клоци и шамари се решава нешто?Да знам и јас така да решавам се :icon_lol:

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
A со мавање на боксови клоци и шамари се решава нешто?Да знам и јас така да решавам се :icon_lol:
Па нема што да се реши во ситуацијата... се е решено.
Останува само да се израмнат сметките.

N

Nicky Santoro

Гостин
Има љубов има има....Ме сменува еве моментално за 17-8% повисока плата.Абе марш у....Ама нели ме сакала немало за што да сум се лутел за ова..

A

andrea85

Гостин
Абе види, директно ќе и бапнеш еден, два во фаца, ќе ти донесе полиција ќе дремеш малце во затвор. Биди змај "до сунце и до месеца",ако ти чини.
Или клецни ја мајка ѝ,па пофали се на другарите.Па сеа види кој е ќар, кој зијан.:icon_lol:
Па не мислат сите ко тебе . Има доста јаки фраери се со боксови решаваат.
Факат мажите повеќе шараат ама кад те жена поебе тоа ќе биде кога најмалку очекуваш и со некој што најмалку очекуваш. Типот во примерот претходно е добар исклучок како се поебува.

D

Daedalus

Гостин
Па не мислат сите ко тебе . Има доста јаки фраери се со боксови решаваат.
Факат мажите повеќе шараат ама кад те жена поебе тоа ќе биде кога најмалку очекуваш и со некој што најмалку очекуваш. Типот во примерот претходно е добар исклучок како се поебува.
Се сложувам.
А жената го бира субјектот на нејзиното неверство зависно од тоа колку е истиот изненадувачки и неочекуван?

zakaculko

skinhead '03
Член од
24 март 2009
Мислења
201
Поени од реакции
33
види сеа, јас мислам дека со ќотек многу работи лесно се решаваат, и Турците ако не маале ќотек, немало 5 века да бидат на балканот, за љубовни проблеми појма неам

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Па нема што да се реши во ситуацијата... се е решено.
Останува само да се израмнат сметките.
Како?Со физичка сила Ха ха ха...Значи вака...Луге,сите вие кои сте разочарани од спротивниот пол...Најново решение за израмнување на сметки...Два шамари и една клоца...Верувајте,подоцна се ке биде во ред.

Може. Мене тоа ме возбудува.
Браво...Би кренал рака на партнерката?Ако да јас тебе не можам да те наречам маж.
Однапред се извинувам за кажаното...Без навреда.

види сеа, јас мислам дека со ќотек многу работи лесно се решаваат, и Турците ако не маале ќотек, немало 5 века да бидат на балканот, за љубовни проблеми појма неам
Кои работи според тебе се решаваат со котек?Ако сите решаваме така каде ке отиде светот?Јас едноставно не можам или не сакам да разберам.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208
Браво...Би кренал рака на партнерката?Ако да јас тебе не можам да те наречам маж.
Однапред се извинувам за кажаното...Без навреда.
Ти се понуди да тепаш а не да те тепаат, па чисто од љубопитност се пријавив како заморче. Иако не се лажам, trademark удар на девојките е шамарот.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Ти се понуди да тепаш а не да те тепаат, па чисто од љубопитност се пријавив како заморче. Иако не се лажам, trademark удар на девојките е шамарот.
Знам што напишав но ме интересираше дали и ти би кренал рака на партнерката...И така :icon_mrgr:

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
сто посто е фегет тој и машки не удира бидејки тие му се понежен пол за него

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208
Знам што напишав но ме интересираше дали и ти би кренал рака на партнерката...И така :icon_mrgr:
Па би кренал само ако треба врата да отворам кога е со кеси натоварена и сл.

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Луге, сите вие кои сте разочарани од спротивниот пол... Најново решение за израмнување на сметки... Два шамари и една клоца... Верувајте, подоцна се ке биде во ред.
Не сите што се разочарани, jас зборам за овој случај конкретно.
"A few years ago, BP was dating this girl. He really dug her and did everything he could to please her. He was a reasonably funny dude, not bad looking,and he sung for a band, so he had his choice of a few ladies, but chose this one because he was really fond of her. Bent over backwards for her, so to speak.
After the relationship goes on for awhile, he finds out she's been cheating on him. And it didn't just start, she's been cheating on him since they were courting. Apparently, his love for her wasn't mutual, and she just refused to give up other guys, even after their own relationship seemed to get serious.
Ако некој се однесува до оваа мера покварено заслужува да му се врати на машки начин, не на женски начин со сплетки. И што, подобро ќе ти биде ако те изневерам со најдобрата другарка и ти кажам после за да знаеш дека сум ти вратил? Повеќе би сакала да ти ја издупам мајка ти отколку да ти акнам бокс?

Kajgana Shop

На врв Bottom