lo6ko piratot
безобразно реален
- Член од
- 2 април 2009
- Мислења
- 441
- Поени од реакции
- 56
Дали машките знаат вистински да сакаат?
не бе незнаат ...само женските знаат
Е ајде де, испаѓа дека само женските се битија од крв и месо и само тие знаат да чувствуваат као демек само тие можат да сакаат. Ама не е бадијала речено дека „Што не може ѓаволот, може жената“Дали машките знаат вистински да сакаат?
Мај Дир Разочарана, на твојата разочараност на крај му дојде крајот, бидејки според последните научни сознанија, на "најголемата" женска мука, му се најде одговорот.Дали машките знаат што е љубов? Знаат ли да сакаат само една и да не гледаат други? Постои ли љубов за нив или се им е само во сексот...
Се надевам на ств искрени одговори =)
Разочарана е, можно е и да се самоубила xD мала шалаМе интересира дали сеуште е Раочарана девојката што ја започа темава од пред 2 години или се сменија работите?
Хахахахх абе они од сакање имаат само идеја(всадена во главата за љубовта) и ништо повеќе.Незнам зошто женските мислат дека ние машките незнаеме да сакаме. Они мислат дека све е нивно и дека само они знаат да сакаат , но се лажат.
Тоа ти е брат им угодуваш све, на крај те заебат и после зборуваат за сакање.Хахахахх абе они од сакање имаат само идеја(всадена во главата за љубовта) и ништо повеќе.
Принцеви на бели коњи и разни срања од приказни...........лицемерие тешко.
Ама може да најдат оправдание.......не се свесни за тоа така да не е "грев".
Сакањето(љубовта) не е ексклузивно право на никого.
Блаѓе везе нема со пол и што ти ја знам што.
Не ќе да биле вистински,ни љубовта, ни мажот, штом така лесно ти го украле....Бидејќи јас го најдов таквиот маж со вистинска љубов ми го најдоа и ми го украдоа ама ако судбината не разделила јас пак ќе си најдам таков маж ама овој пат ќе си го чувам за мене.