Дали машките знаат вистински да сакаат?

lo6ko piratot

безобразно реален
Член од
2 април 2009
Мислења
441
Поени од реакции
56

не бе незнаат ...само женските знаат

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339

не бе незнаат ...само женските знаат
Е ајде де, испаѓа дека само женските се битија од крв и месо и само тие знаат да чувствуваат као демек само тие можат да сакаат. Ама не е бадијала речено дека „Што не може ѓаволот, може жената“

Член од
24 јуни 2011
Мислења
224
Поени од реакции
159
Дали машките знаат што е љубов? Знаат ли да сакаат само една и да не гледаат други? Постои ли љубов за нив или се им е само во сексот...
Се надевам на ств искрени одговори =)
Мај Дир Разочарана, на твојата разочараност на крај му дојде крајот, бидејки според последните научни сознанија, на "најголемата" женска мука, му се најде одговорот. (y) :D

Заклучокот е следниот: Да, да, да, и овие машки наши знале да сакаат( еу,замисли, кој би рекол :D).
Све то било просто, ко една математичка задача.

Жена = променлива Х, Маж = У. Мажот бил зависната променлива, т.е зависи од тоа шо се крие под Х.
Ете, за да ни стане појасно на сите, ке земеме конкретен пример. Ако Х го замениме со Памела Андерсон (симбол за "Platonic Love" :D), тогаш У ке ни покажува дека ....јес,,јес, јес, за нив е битен само....С....Е....(...друго, освен, Лубовта). Ако пак Х е неш друго, и У ке ни покажуел сосем други резултати.:p
Ето, то било то. А ко ке ми текнуе колку ноки неспавани, и толку сузи исплакани, леееј доѓе ми да се самоубијам.:eek:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Не ! Ние сме човекојадци :eek:

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Незнам зошто женските мислат дека ние машките незнаеме да сакаме. Они мислат дека све е нивно и дека само они знаат да сакаат , но се лажат.

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
Незнам зошто женските мислат дека ние машките незнаеме да сакаме. Они мислат дека све е нивно и дека само они знаат да сакаат , но се лажат.
Хахахахх абе они од сакање имаат само идеја(всадена во главата за љубовта) и ништо повеќе.
Принцеви на бели коњи и разни срања од приказни...........лицемерие тешко.
Ама може да најдат оправдание.......не се свесни за тоа така да не е "грев".
Сакањето(љубовта) не е ексклузивно право на никого.
Блаѓе везе нема со пол и што ти ја знам што.

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Хахахахх абе они од сакање имаат само идеја(всадена во главата за љубовта) и ништо повеќе.
Принцеви на бели коњи и разни срања од приказни...........лицемерие тешко.
Ама може да најдат оправдание.......не се свесни за тоа така да не е "грев".
Сакањето(љубовта) не е ексклузивно право на никого.
Блаѓе везе нема со пол и што ти ја знам што.
Тоа ти е брат им угодуваш све, на крај те заебат и после зборуваат за сакање.

V

Vollstandig

Гостин
Абе ова испаѓа, од типот “Сите машки се исти“ а тоа значи дека цурата што го вели ова, има баеѓи големо искуство со СИТЕ машки на светот. ма све ти се то курви за пари брате:)

Ја едно ќе и кажам на цурата што си ја отвори темата, дека ако машките не зборат постојано за жени, која им се свиѓа која ги сака, и во која се заљубени, и не глеат цагери и не си праат “ме сака ме неќи“ не значи дека не знаат да сакаат.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Знаат...т.е. знаеме :)

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Вистинскиот маж знае што е љубов. Неговите чуства се толку длабоки и толку искрени што се чуствуваш најсреќна на светот. Вистинскиот маж ќе ги претвори зборовите во чуства и ќе знае да напише песна за тебе бидејќи ти и само ти заземаш место во неговото срце и ако еднаш те засакал засекогаш ќе те сака без разлика дали судбината ќе ве раздели. Вистинскиот маж ќе те чува како скапоцен камен како дијамнт во рацете нема да дозволи прашина да падне врз тебе. Тој што те сака секогаш ќе биде до тебе и ќе те подржува во секоја идеа како и ти него и тоа безусловно. Љубовта тој ќе знае како да ја претвори во допири и бакнежи. Душата и само душата ќе ти каже тогаш кога ќе го најдеш а ти самата ќе почуствуваш и ќе знаеш нема да ти бидат потребни зборови туку чуства. Бидејќи јас го најдов таквиот маж со вистинска љубов ми го најдоа и ми го украдоа ама ако судбината не разделила јас пак ќе си најдам таков маж ама овој пат ќе си го чувам за мене. :LOL:

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Бидејќи јас го најдов таквиот маж со вистинска љубов ми го најдоа и ми го украдоа ама ако судбината не разделила јас пак ќе си најдам таков маж ама овој пат ќе си го чувам за мене. :LOL:
Не ќе да биле вистински,ни љубовта, ни мажот, штом така лесно ти го украле....;)

Kajgana Shop

На врв Bottom