Дали машките знаат вистински да сакаат?

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.838
Поени од реакции
20.304
Можам во флаша ракија да се кладам дека е јарец.

А иначе он топик сум се изјаснил поодамна

Оф на графчиња да не гледаш де или и ти си јарец ? Арно можеш да замислиш дека во подзнак е Овен... како јаготка на шлагот :pipi:

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.092
Поени од реакции
25.333
Оф на графчиња да не гледаш де или и ти си јарец ? Арно можеш да замислиш дека во подзнак е Овен... како јаготка на шлагот :pipi:
Ипак козја интуиција :)))))))))), го немам талентот и вокабуларот на Саше Фактор икс, барем не засега :).

Suvopi4est

The One & Only
Член од
4 февруари 2011
Мислења
148
Поени од реакции
18
neznam sto ima potreba od podelba koj saka poveke dali mazite ili zenite .. sosema normalno ako me saka ke bide sakana duplo ( se razbira sledi i pocit i sve ostalo ) .. sry za fontot ;):pipi:

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Тема: Дали машките знаат вистински да сакаат?

Кратко и јасно - ДА!
Па нека дојде некој да ме убеди во спротивното:toe:

M

MIL

Гостин
Znaat da sakaat , no znaat i gadno da zaebat . Sakaat so celo srce , ljubat so celo srce , no i gubat bas koa ne se spremni i posle pagaat vo bezdna , ne znaat kade se naogat .

V

Viktor g

Гостин
Знам да сакам но која да го цени тоа ? Во денешно време се е изместено па девојките повеќе си играт отколку да ти ја возвратат љубовта

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Знам да сакам но која да го цени тоа ? Во денешно време се е изместено па девојките повеќе си играт отколку да ти ја возвратат љубовта
има и такви што возвраќаат ;)
побарај подобро :)

Suvopi4est

The One & Only
Член од
4 февруари 2011
Мислења
148
Поени од реакции
18
сигурно дека има работат е да најдеш такава што е многу тешко
е брачко и ја бев со твојот став ама коа се запознав со сегашнава девојка се се измени ... мораш да се покажеш колку можеш да и пружиш љубов да да ти биде возвратена .. така да Надешта последна умира побарај и доби :toe:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.646
Поени од реакции
34.067
Тема: Дали машките знаат вистински да сакаат?

Кратко и јасно - ДА!
Доаѓа исто како да велиш нека дојде некој да ме убеди дека не постои.. трактор.

Идиотска тема?

Кратко и јасно - ДА!

Pep

Член од
1 декември 2009
Мислења
86
Поени од реакции
21
Da znaat da sakaat vo toa sum siguren i toa 100%,pa od taa pricina i stradaat mnogu maski..

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Знаат ДА, но жениве повеќето од нив знаат тоа да го злоупотребат. Поради тоа доаѓа до "замрзнување" на чувствата(зборам за мене) чисто ради мене да не се повредувам.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Дали машките знаат што е љубов? Знаат ли да сакаат само една и да не гледаат други? Постои ли љубов за нив или се им е само во сексот...
Се надевам на ств искрени одговори =)
Темава е малку феминистичко-шовинистички настроена. Зошто да не знаеме ние што е љубов? Љубовта е својствена само за женскиот пол?? Барам да се стави клуч на темава. Поздрав :smir:

Член од
21 февруари 2011
Мислења
15
Поени од реакции
3
Мислам дека знаат вистински да сакаат!
Има машки кои познавам(вклучувајќи се и самиот себе)кои вистински сакаат,и не им е паметот само на секс..
Znaci taka e mn ima golemo mislenje kaj zenskite (pa i kaj mene podolgo vreme) deka maskite sakaat samo edno neso a toa e seks , sea sum so decko koj mi pokazal deka navistina znae da saka i srusi celoto loso mislenje sto go imav za maskiot pol ^^

Член од
25 септември 2010
Мислења
28
Поени од реакции
1
ЗНАЕМЕ!!! НЕКОИ ЖЕНСКИ НЕ ЗНААТ,ПОТОЧНО НЕ ЗНААТ ШТО Е ТОА САКАЊЕ !!! ГИ ИМА ДОСТА!

Kajgana Shop

На врв Bottom