831
רַב אושר של חוכמה
- Член од
- 8 ноември 2009
- Мислења
- 6.950
- Поени од реакции
- 12.557
Не го сфаќам лично уствари те разбирам. Влијанието на одредени настани во мојата историја ме направија поделена личност т.е. на моменти ве сакам сите жени такви какви што сте, секакви врсти- сите сте ми мили и ве обожавам и поштовам. Додека на моменти не можем да ве смислам, ве презирам, одбивни ми сте. Кое од овие две е опревдано и кое од овие две сум јас?!epa ako vistinski sakash nekogo ne treba da dozvolis drugite raboti da te preovladat
i da gledate samo na vas da vi e ubavo,da izgledate deka ste sebicni.nie zenite nisto ne dobivame od toa sto sakame,i zatoa ponekogas zamisluvame nesto sto ne e mozno da ni go ispolnite vie
mozebi vi izgledame dosadni ponekogash,amaa vasata gordost ja pokazuvate na glupavi raboti
a za da iskazesh ljubov treba da si sposoben,sto pogolemiot del od vas najverojatno i ne se,ne go sfakjaj tolku licno ova
--- надополнето ---
Ете, тука веќе говори искуството :back: . Иначе сите подеднакво умеат да сакаат или не умеат, само можеби едните тоа го искажуваат полесно од другите.Така си е матиме вода да не е бистра после машките криви, овој-оној, се додека немаат изградено свој став и мислат дека ќе поминат со солзи ќе се изначекаат за оној кој навистина ќе ги сака без оглед на се:smir: