LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Бидете мажи и признајте !Си играш со оган хахаха
Исто така и жените нека бидат жени и нека признаат !
Бидете мажи и признајте !Си играш со оган хахаха
Хахахах си играш со оган, хахаххаа.Бидете мажи и признајте !
Исто така и жените нека бидат жени и нека признаат !
Teмата е отворена од РАЗОЧАРАНА - зар треба повеќе да се зборува за тебе члену!Разочарана напиша:Дали машките знаат вистински да сакаат
Хехехе,а кога машките зборуваат за нас женските вакви онакви,а тогаш во ред е?А шо не сметате вие нас мажите??Диви ѕверови???
Да, ѕверу. RAWR!А шо не сметате вие нас мажите??Диви ѕверови???
Мома си?^ Keyword: контроверзни.
Да, ѕверу. RAWR!
Можам во флаша ракија да се кладам дека е јарец.Магус бејб, треба да се потрудиш да го извадиш тоа од лицето кое ти значи и го сакаш, ако толку ти е важно да ти покаже некој колку те сака нема да ти каже те сакам како фраза, доволно ќе прегратката и бакнежот па немора и страстен онака нежен в уста ќе си го добиеш одговорот и ќе се вцрвиш, него прашање е дали можат момите или момците да го осетат тоа не може секогаш на тацна сервирано, мене ми е поинтересно да истражувам, затоа и си го одбрав сопатникот мој потежок карактер на човек амин, арно ама секој ден ми е ЉУБОВ му го матам умот со потези и сакал нејќел и камен да е ке се отвори и ќе те облее со наплив на љубов и емоции нели ?
Има бе златна, всичко има ама тешко се намира. Обично тие не се најгласните, со најубавата кола, центарот на внимание во друштво, или многу преставителни тоест не се прв пик на драфтот. Седат понастрана си пијуцкаат лагано и си палат цигарче без многу галама, без спектакли. Ама па тие не ви се интересни. Епа јеби га, фраерот фраерски игра. Ако налетувате цел живот на кучки или на јебовци до вас е проблемот најчесто.