Дали машките знаат вистински да сакаат?

П

Пепси_

Гостин
Бреј види тема дали мажите знаат вистински да сакат.... па ако не знаат кој кур толку бракови има и тн и тн.... а вие жените знаете ли нешто корисно да направите освен да ги омалажувате мажите дека не знаат ова не знаат она

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Нормално дека знаеме да сакаме..Машко како што може да засака тешко дека некад женско ќе може..Така да луѓе сакајте се да има повеќе љубов у државата :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Не бе не знајме. Ние сме роботи без чувства и тука сме само да повредиме.:tapp:. А сте се запрашале дали женските знаат ВИСТИНСКИ да сакаат? :smir:

Член од
22 април 2008
Мислења
405
Поени од реакции
28
Колку смешно пршање....па дали само женските умеат да сакаат ли?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
А шо не сметате вие нас мажите??Диви ѕверови???

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Разочарана напиша:
Дали машките знаат вистински да сакаат
Teмата е отворена од РАЗОЧАРАНА - зар треба повеќе да се зборува за тебе члену!

зар љубовта се дели на машка и женска....

Р

~~РубинРед~~

Гостин
А шо не сметате вие нас мажите??Диви ѕверови???
Хехехе,а кога машките зборуваат за нас женските вакви онакви,а тогаш во ред е?
Да не ме разбереш лошо не сум против тебе,само сакам да кажам и за нас,од поенжниот пол имаат поставувано вакви контроверзни прашања.
На темата...Очигледно е дека таа што ај отворила темата е разочарана од машкиот пол и затоа поставила такво прашање...
Ама мноооооооооооооооогу е кул прашањево,за смеење се ваквите прашања...
Машките знаат да сакаат, дури и повеке од нас женските,е сега ако чупево немала срека во љубовта тоа е друго.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.093
Поени од реакции
25.333
Магус бејб, треба да се потрудиш да го извадиш тоа од лицето кое ти значи и го сакаш, ако толку ти е важно да ти покаже некој колку те сака нема да ти каже те сакам како фраза, доволно ќе прегратката и бакнежот па немора и страстен онака нежен в уста ќе си го добиеш одговорот и ќе се вцрвиш, него прашање е дали можат момите или момците да го осетат тоа не може секогаш на тацна сервирано, мене ми е поинтересно да истражувам, затоа и си го одбрав сопатникот мој потежок карактер на човек амин, арно ама секој ден ми е ЉУБОВ му го матам умот со потези и сакал нејќел и камен да е ке се отвори и ќе те облее со наплив на љубов и емоции нели ? :pipi:
Можам во флаша ракија да се кладам дека е јарец.

А иначе он топик сум се изјаснил поодамна

Има бе златна, всичко има ама тешко се намира. Обично тие не се најгласните, со најубавата кола, центарот на внимание во друштво, или многу преставителни тоест не се прв пик на драфтот. Седат понастрана си пијуцкаат лагано и си палат цигарче без многу галама, без спектакли. Ама па тие не ви се интересни. Епа јеби га, фраерот фраерски игра. Ако налетувате цел живот на кучки или на јебовци до вас е проблемот најчесто.

Kajgana Shop

На врв Bottom