Дали лепите постери во вашата соба?

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Порано лудница ми беше собата од постери. Ѕидот беше резервиран СТРОГО за фудбалери, а на вратата лепев пејачи, пејачки, глумци, глумици .. Но откако ја реновиравме детската сите постери добија карта во еден правец.

Сега имам само 2 од Ман.Јун. и еден Марија Шарапова :back:, а сестра ми пак е луда по Селена Гомез и има залепено над нејзиниот кревет околу 5-6 постери од неа. :icon_lol:

С

Спенсер

Гостин
порано имав,сега не... ама ги спремам од специјалниве единици,од оружја/авиони,само треба да ги залепам...

I

InF3cTeD

Гостин
пред да се реновира комплетно собава моја имав залепено 1-2 по ѕидовите и неколку на вратата...ама сега ги нема :toe:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не лепам :icon_lol:, ама гоблени имам :icon_lol:.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
хм имав постери на вратата од мојот миличок бред пит до вчера, т.е додека не ми дое едно внуче на гости и ми ги искина ситеееееееееее:vozbud::nesvest:
сега вратата е празна и ми е шубе.:vozbud:ќе скренев кога видов, али остај тоа брат ми па бил у собата додека марио ги кинел постерите и замиси уше викал ако бате така така скини ги сите и ова си слуша најнормално интересно му е:tapp:ќе го убиев

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Има еден што ми стои со натпис „Ја сакам Македонија“ друго ништо нема, но порано немаше бела површина, ѕидовите беа шарени од постери дури и таванот го излепив :)

?

..........

Гостин
Порано лепев сега нема ништо

а да имам една голема слика од Анџелина Џоли ама таа е во стакло

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Porano imav mnogu no sega imam samo eden od BALLISTITE!

Член од
26 декември 2008
Мислења
70
Поени од реакции
7
имам 5-6 постери јас и 5-6 сестрами..
мојте се 2 со COLE AND DYLAN SPROUSE, 2 со MILEY CYRUS, 1 со TAYLOR SWIFT и 1 со слатко маченце :back:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Имаах постери и ми ја реновираа собата сеа немам.АМа на распусто ке залепам па сите ѕидови лудница ке се

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Имав кога живеев во ГеГе, цела соба беше со постери, освен таванот. На ѕидовите од страна едноставно не се глеаше ни точка од нив. сеа каде што сум ваму не лепам, нека биде чиста собата.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Ооооо старооо мислам дека помина тоа со лепење постери од дамна.. или се лажам???? Ја искрено никад не сум сакал да лепам постери.. до пред некои 4 5 години имав некои си 3 4 постери не дека сакав да ги залепам ептен дека дозните се гледаа и нешо зидод бешо напукнат па ги користев као камуфлажа...
доколку кај девојка ми коа ке отидам од постерите неможам да видам дали зидот е воопшто бел или некоја друга боја.. и битен момент дека 60% од постерите и асе од звезде гранда 30% се СТЕВАН ( фак незнам заш ама не го сакам чоекот ич ) и едно 10% се некои глумици печки.. нешо наталија ореиро и слично...

искрено едвај чекам да се реши да ги извади Уффффф со мерак ке помогнам !!!!!

едит: девојка ми има 20 години :kesa:

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
нит сум лепел ни ке лепам ама брат ми лепи

Член од
17 март 2009
Мислења
194
Поени од реакции
22
Ооооо старооо мислам дека помина тоа со лепење постери од дамна.. или се лажам???? Ја искрено никад не сум сакал да лепам постери.. до пред некои 4 5 години имав некои си 3 4 постери не дека сакав да ги залепам ептен дека дозните се гледаа и нешо зидод бешо напукнат па ги користев као камуфлажа...
доколку кај девојка ми коа ке отидам од постерите неможам да видам дали зидот е воопшто бел или некоја друга боја.. и битен момент дека 60% од постерите и асе од звезде гранда 30% се СТЕВАН ( фак незнам заш ама не го сакам чоекот ич ) и едно 10% се некои глумици печки.. нешо наталија ореиро и слично...

искрено едвај чекам да се реши да ги извади Уффффф со мерак ке помогнам !!!!!

едит: девојка ми има 20 години :kesa:
heheeheh hhehehehhehehhe moite posteri se super ama ke te viknam za pomos koga ke si stavam i novi:)treba da gi izmenam starite a novi da stavam:):):pipi:

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
значи у моја соба иам залепено само еден мега постер од единствениот ТИЕСТО ,:vozbud:
и мислам дека е доста:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom