сакам убави и скапи часовници,но бидејќи сум сеуште „мал“ повеќе одбирам спортска варијанта и секако поефтина -барем достапна за мене.Сонувам за Seiko или Rolex...
Главно не носам часовници од причина што не можам да ги трпам на рака(ме чешаат, гребат) и не се осеќам убо.
Но ако земам некој часовник би зел Swatch или Rolex....но за то има време
Otkoga imam mobilen , a toa se 5 god. ne nosam casovnik. Se razbira deka sakam ubav casovnik. Na primer eden koj mi se dopaga e dobar model na Calvin Clein. Kosta okolu 15000 den. Neznam dali da si go kupam. Epten e faca!
Јас имам Casio Oceanus и Citizen ,двата ги добив за матура а инаку кога ќе имам доволно пари дефинитивно ќе си купам Seiko на само навивање, за кој не треба батерија, како на пример овој:
порано имав пасија кон часовниците и имав касио, но сега не носам часовник бидејки го гледам сатот на мобилката....ама шо знам кај шо ги гледам сликиве од часовници на темава...хммммм можда ке си купам и јас еден
aha,i ja imam eden swatch so ne go nosam od prosta prichina sho nema baterija a nikako da mi tekne da mu ja smenam..... dosta mi e saatot od mobilniot A inace na dedo mi mu kupiv mnogu zverski saat sea pred mesec dena!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.