Исто и јас таков само сребрена позадина ))
Ваков само сребрена е позадината.
Finally nesto i za mene :baeh::baeh::baeh::baeh: LOVE YOU ANYWAY!jas imam swatch -irony men collection 2008 поклон од Женска ми ..и така...
dali si siguren deka e orginall a ako ne si slusal za ademars vlezi vo google shoping i gledaj kakvi ceni imaat...Audemars Piguet-Royals Oak(blue inside)...samo sto mnoguuu retko go nosam...
prasaj ednas dali se raboti za originall pa posle spomni go audemars piguet...Audemars Piguet-Royals Oak(blue inside)...samo sto mnoguuu retko go nosam...
dobar saatama cudno mi e zasto da ne se otvara?Имав и сеуште го имам Longines, но нема батерија. Во Македонија не можам да му ставам батерија некое машинче требало за да се отвори тоа за батеријата. Бев до Солун 2 пати за батерија, ама повеќе не стапнав
se cudam kako ne mozat da go otvoratИмав и сеуште го имам Longines, но нема батерија. Во Македонија не можам да му ставам батерија некое машинче требало за да се отвори тоа за батеријата. Бев до Солун 2 пати за батерија, ама повеќе не стапнав
swatch i rolex vo edno mesto gi spomnuvash?Da i jas imam swatch, kvalitetni se, a i roleks se super
Имав и сеуште го имам Longines, но нема батерија. Во Македонија не можам да му ставам батерија некое машинче требало за да се отвори тоа за батеријата. Бев до Солун 2 пати за батерија, ама повеќе не стапнав
za seiko sonuvash?aj za rolex bi te razbiral se sonuva ama za seiko 10 parcinja ke ti davamсакам убави и скапи часовници,но бидејќи сум сеуште „мал“ повеќе одбирам спортска варијанта и секако поефтина -барем достапна за мене.Сонувам за Seiko или Rolex...
go znaesh li razlikata megju swatch i rolex ako ne da ti kazam OGROMNA e:baeh:Главно не носам часовници од причина што не можам да ги трпам на рака(ме чешаат, гребат) и не се осеќам убо.
Но ако земам некој часовник би зел Swatch или Rolex....но за то има време
za tie pari jas ne bi odbral seikoImam SEIKO Premier Kinetic Chronograph.......
letovo si go kupiv....1100 evra...veruvam deka sega e poeftin
inaku od sekogas sum nosel casovnici....kako izguben sum denta koga ke go zaboravam od sabajle da go stavam...