Дали и каков часовник поседувате?

K

kaiser soze

Гостин
Имам подарок од татко ми позлатен часовник Фавре-Леуба,но ретко го носам,бидејќи повеќе сакам спортски часовници,а овој не е таков.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Немам толку мерак по часовници, и не сум толку по часовници од познати марки, попрво би купила повеќе часовници, во различни бои и дизајни - а поефтини, отколку еден скап часовник.:toe:

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
jas imam swatch -irony men collection 2008 поклон од Женска ми ..и така... :toe::vozbud:

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
па повеќе се еден од швајцарија мајка ми го зема Q&Q, swatch, oд avon еден одамна земав и последен поспортски од лани ми е на JAG.

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
Loyal Certina User
vakov imam ali ne go koristam mn oti se plasam da ne mi go zdiplaat.

a koristam Rico casovnik kupen vo GTC podrum..

Член од
24 февруари 2009
Мислења
196
Поени од реакции
3
Иам swatch и го утепав од носење ама стар ми е сакам нов :pipi:

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Носам Seiko стар негде околу 25 години еден пациент на дедо ми му го подарил директ од Јапонија е купен сатот... Инаку топ в крај сум задоволен... Проценет ми е негде на 400 евра:wink:

А сум со план да купам некој спортски до кај 1000че 1500 =)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Ја сум роб на желбата да поседувам часовници. Јебига алчен капиталист, али шо ве ебам вас левичарите. Иам еден го купив пред 4 години, Swatch, не знае кој месец е и обично почетоците на месеците ми се стално фрка, пошо не пребацуе. Сакам потешки, округли, ама не гломазни. Овој сеа шо го иам таков е, али ипак ми има паднато неколку пати и рашкрабан е целиот али пак не би го мењал. Бар уше некоја година.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Пред 2 месеца го купив, многу ми направи мерак чим го видов, купен во Рамстор.. негде околу 100 евра.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Во архивите дома наидов на овој модел.

Поточно,истиот само со сребрена позадина.
Можеби е премногу класичен,ама ми се допаѓа се повеќе и повеќе.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Имам Јага часовник у моментов, стар ми е 4-5 год. затоа планирам да зеем нов. Ќе фрлим појќе пари ама знам дека ќе биде добар :)

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Skagen ..од Данска ми е...црвен и мн необичен,баш како што сакам. Ремчето е долго и можеш да го превиткаш уште еднаш и испаѓа како саат со алка. Тоа со една иста кожна ташничка ми е фав.комбинација од класични модни додатоци :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom