Од таква љубов неможеш да се заситиш:star: ...и кога незнаеш како да кажеш подобро не кажувај...Capo Kapistec напиша:Nema vecna ljubov barem jas mislam taka ili pak uste ne sum ja nasol pa se lazam a? Mislam deka nemoze eden covek da se saka zasekogas, posle nekoe vreme stanuva neinteresno zatoa sto veke si go naucil i kako dishe i nema da ima mnogu ...neznam kako da kazam. Bitnoto e deka ke se zasitis!
Epa aj cim znaes tolku kazi mi dali ti si ja nasla vecnata ljubov? Ako ne si ja nasla kazi mi kako znaes deka postoi. Od citanje po forumi i na filmovi znaes deka postoi ili ti kazale?Allita напиша:Од таква љубов неможеш да се заситиш:star: ...и кога незнаеш како да кажеш подобро не кажувај...
Capo Kapistec напиша:Epa aj cim znaes tolku kazi mi dali ti si ja nasla vecnata ljubov? Ako ne si ja nasla kazi mi kako znaes deka postoi. Od citanje po forumi i na filmovi znaes deka postoi ili ti kazale?
Да се сакате и да останете заедно до крајот на живототDuFFy напиша:Stop Stop. So podrazbirate pod vecna ljubov (zaso jas znam deka niso ne e vecno )?????