S
Sasha
Гостин
Се продава Sky Star2 за во компјутер по цена од 700 денари
Јас го имам оној обичниот DreamBox 500S што е, е сеа гледам во Зора е 170 евра овај 500ка HD. Дали преку AliExpress ќе има некои царини или сите трошоци се овие 7400 денари? И уште едно прашање имав, што се случи со Тотал ТВ каналите? Веќе година и нешто не користам ДримБокс па не сум во тек, ги пробија ли кодовите?jas imam dreambox 500S crn model veke 5 godini online e celo vreme ne se gasi od struja znaci za server go koristam i do sega fala bogu raboti kako saat. znae da padne sistemot vo godinata ednas za formatiranje.
moja preporaka ti e da si zemes dreambox 500 HD 10500 - 11000 denari vo makedonija
7060 denari internet naracka
http://www.aliexpress.com/item/DM-500HD-DM-500-hd-satellite-decoder-linux-500hd-linux-dvb-s2-HD-receiver-Enigma-2/565488112.html
Пред 2 недели ми стигна црн 500с од Алиекспрес, не ми го царинеа, само платив 100 и кусур денари најверојатно за преглед и толку. Мене ми го назначиле како подарок, најверојатно на сите производи така прават. Не би требало да го царинат, голем е колку и 500с.Јас го имам оној обичниот DreamBox 500S што е, е сеа гледам во Зора е 170 евра овај 500ка HD. Дали преку AliExpress ќе има некои царини или сите трошоци се овие 7400 денари? И уште едно прашање имав, што се случи со Тотал ТВ каналите? Веќе година и нешто не користам ДримБокс па не сум во тек, ги пробија ли кодовите?
kolku pari ti iskoci crniot dreambox , ima li nesto razlika vo menito i opsto vo sporedba so siviot dreamboxПред 2 недели ми стигна црн 500с од Алиекспрес, не ми го царинеа, само платив 100 и кусур денари најверојатно за преглед и толку. Мене ми го назначиле како подарок, најверојатно на сите производи така прават. Не би требало да го царинат, голем е колку и 500с.
Тоталтв не е пробиен сеуште.
800 HD SE e 190 евра во zora.com.mknema razlika nikakva isti se i dvata samo modelot e drug.
za 500 hd na aliexpres treba da si pobaras za cena da si najdes dobar bez shiping
ovoj sto go postirav ima shiping sega.
eve ima ceni mnogu dobri http://www.aliexpress.com/item/DM-500HD-DM-500-hd-satellite-decoder-linux-500hd-linux-dvb-s2-HD-receiver-Enigma-2/1732012456.html
total tv zastiten e i ne se zamaraat da go probijat ne se stranski kanalite jebiga.
imas so hd resiver polaris-maxtv-pink- paketi 1000 pati podobar od total tv paketot.
moja preporaka zami si dreambox 800 hd se resiver prasuvav za rodnina podobar e od dreambox 500 hd.
ima 2 modela 800 hd i 800hd se ( 800hd se e dobar)
2500денари на Алиекспрес. Само бојата е различна, другото се исто.kolku pari ti iskoci crniot dreambox , ima li nesto razlika vo menito i opsto vo sporedba so siviot dreambox
Тешка е процедурата за да средам некако за без пари?imas shering od 50 do 100 evro godisno bez razlika dali ti e hd resiverot ili ne.
i bez pari ako ne te mrzi da si naucis na forumot:
http://www.dream-sat.info/smf/index.php
Ако сте во можност наведете кои обични ТВ канали со овој ресивер DreamBox 500S ќе можам да гледам?kupi si barem obicen dreambox 500s
2500 denari i ke gledas kanali