L
Luki Junior
Гостин
Оти лажеш?One doesn't simply go here to fuck something...
That never happens...
Оти лажеш?One doesn't simply go here to fuck something...
That never happens...
можи не лажамОти лажеш?
Тачно, они се тука "чисто онака" да споделуваат мислења. [DOUBLEPOST=1443750648][/DOUBLEPOST]Да се разбериме... девојките на форумов НЕ се ебат!
Срамно е!
Се е у главата. Како се осеќаш така е.Еднаш видов една слика и инстант
Се рачуна во ќарување?
Си треба parental control на форумов, што е многу, многу е.Јас не ама знам дека @Џонтра Волта го ќари @Stefan-kobe па се скараа, па @Stefan-kobe од инат отиде и му го даде гзот на @Клипче а он у меѓувреме беше у врска без обврска со првиот.
Абе хаотични се малите.
Зашо од целава приказна ми личи дека тебе те боли газот?Јас не ама знам дека @Џонтра Волта го ќари @Stefan-kobe па се скараа, па @Stefan-kobe од инат отиде и му го даде гзот на @Клипче а он у меѓувреме беше у врска без обврска со првиот.
Абе хаотични се малите.
Не е приказна.Зашо од целава приказна ми личи дека тебе те боли газот?
Поз.Не е приказна.
..... од инат му го даде гзот на Клипче кој тогаш го изневери @the_kop кој го изневери Пеџа истовремено.Јас не ама знам дека @Џонтра Волта го ќари @Stefan-kobe па се скараа, па @Stefan-kobe од инат отиде и му го даде гзот на @Клипче а он у меѓувреме беше у врска без обврска со првиот.
Абе хаотични се малите.
Не ти е до темата него seek atantion, да те вметнеме у интерните заебанции.ostajte nekoja tema onaka da procitame neso drugo osven vasive chat interni segi :'(