L
Luki Junior
Гостин
One doesn't simply go here to fuck something...
That never happens...![]()
Оти лажеш?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
One doesn't simply go here to fuck something...
That never happens...![]()
можи не лажамОти лажеш?![]()
Тачно, они се тука "чисто онака" да споделуваат мислења.Да се разбериме... девојките на форумов НЕ се ебат!
Срамно е!
Се е у главата. Како се осеќаш така е.Еднаш видов една слика и инстант
Се рачуна во ќарување?![]()
Си треба parental control на форумов, што е многу, многу е.Јас не ама знам дека @Џонтра Волта го ќари @Stefan-kobe па се скараа, па @Stefan-kobe од инат отиде и му го даде гзот на @Клипче а он у меѓувреме беше у врска без обврска со првиот.
Абе хаотични се малите.
Зашо од целава приказна ми личи дека тебе те боли газот?Јас не ама знам дека @Џонтра Волта го ќари @Stefan-kobe па се скараа, па @Stefan-kobe од инат отиде и му го даде гзот на @Клипче а он у меѓувреме беше у врска без обврска со првиот.
Абе хаотични се малите.
Не е приказна.Зашо од целава приказна ми личи дека тебе те боли газот?![]()
Поз.Не е приказна.
..... од инат му го даде гзот на Клипче кој тогаш го изневери @the_kop кој го изневери Пеџа истовремено.Јас не ама знам дека @Џонтра Волта го ќари @Stefan-kobe па се скараа, па @Stefan-kobe од инат отиде и му го даде гзот на @Клипче а он у меѓувреме беше у врска без обврска со првиот.
Абе хаотични се малите.
Не ти е до темата него seek atantion, да те вметнеме у интерните заебанции.ostajte nekoja tema onaka da procitame neso drugo osven vasive chat interni segi :'(