Zebulon
Шабан страјкс агејн
- Член од
- 20 јули 2012
- Мислења
- 143
- Поени од реакции
- 156
Ова е за мерот ипол, на кај два! Шабан гоуз ту МОМА!На таа слика ми е гадно со маус да поминам, а не па да ја зумирам и едитирам.
Ова е за мерот ипол, на кај два! Шабан гоуз ту МОМА!На таа слика ми е гадно со маус да поминам, а не па да ја зумирам и едитирам.
Poentata mi bila:Иначе ја на пример коа излегувам по тренерки и апостолки, одма некој рандом минувач ме запира и ми вика да му ја објаснам теоријата на релативитет. Оти знаеш како викаат, алиштата ја прават интелигенцијата, или така нешто. Не е докажано, но се смета дека жените во бурка имаат надпросечна интелигенција, одговорни се за сите терористички операции и како да ги обвинат сопрузите за тоа.
ne se luti <3Poentata mi bila:
Idi dokazi mu go toa (sto go zbori Crazy) na nekoj sto te zjapa dur odis po ulica *taka* oblecena.
Ete Darling, za tebe cel post vo edna recenica
Gledas nekade zbor *inteligencija* vo recenicava? <3
Па и ние жените кога здогледуваме симпатично момче, прво викаме “еј убав е типов“, прва реакција сигурно не ни е: “еј баш ме интересира колкаво е неговото знаење за квантна физика“.Poentata mi bila:
Idi dokazi mu go toa (sto go zbori Crazy) na nekoj sto te zjapa dur odis po ulica *taka* oblecena.
Ete Darling, za tebe cel post vo edna recenica
Gledas nekade zbor *inteligencija* vo recenicava? <3
Toa go zborev I jas, Darling samo probuvase interesna da bide pa I se pomesala nesto fizikata, inteligencijata I alistata.Па и ние жените кога здогледуваме симпатично момче, прво викаме “еј убав е типов“, прва реакција сигурно не ни е: “еј баш ме интересира колкаво е неговото знаење за квантна физика“.
Тоа нема врска со тоа дали те гледа како објект или не.
Тврдам дека се зависи од тоа како ќе се поставиш со луѓето.
Тој ќе ме гледа како објект, јас него воопшто нема да го гледам.Toa go zborev I jas, Darling samo probuvase interesna da bide pa I se pomesala nesto fizikata, inteligencijata I alistata.
Go naglasuvam toa deka tvojot STAV I ODNESUVANJE ne go gleda nekoj sto te zjapa po ulica. Znaci, sekad ke se najde nekoj sto ke te gleda samo kako objekt. Get it na sto sum aludirala?
Колко е само тој болно за мушко его,нема нешто полошоКако тие мене, така и јас нив, со иста мерка
Само да видите како се скиснуваат нашиве мажишта кога ќе осетат дека ги третирате како објект и ич не ви чуе за нив...Не е сеедно
Секоја чест на исклучоците, од обата пола.
Ау, да видиш колку не е поголема навреда тоа. Не сакам да ме третира така секој маж кој поради било каква друга причина седнал на иста маса со мене. Не сакам додека јас зборувам, тој да ме замислува гола, да ме мерка подоле од лицето и да си го прикрива меѓуножјето, затоа што барем од тоа би му дошло непријатно. Исто, не сакам и кога во истата ситуација тој би почнал да зборува, а муабетот цело време би го вртел во сосем спротивни насоки, докажувајќи ништо повеќе освен тоа дека е маж, без два грама памет во глава. Горна глава. Одвратно е, треба да сфатите дека е одвратно кога се лигавите каде што не ви е местото.Мислам дека цела тема може да се сведе на една убава мисла.
Поголема навреда од тоа да ги третираш жените како сексуален објект е да не ги третираш како сексуален објект.